Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотографија

The Japanese Forest

Фотографија Јапанска шума преузета је из јапанске религиозне перспективе. Једна од древних јапанских религија је Анимизам. Анимизам је уверење да нечовечна бића, мртва природа (минерали, артефакти итд.) И невидљиве ствари такође имају намеру. Фотографија је слична овој. Масару Егуцхи снима нешто што ствара осећај у теми. Дрвеће, трава и минерали осећају животну вољу. Па чак и артефакти попут брана који су у природи дуго времена остајали осећај воље. Баш као што видите нетакнуту природу, будућност ће видети и садашњу сценографију.

Колекција Козметике

Woman Flower

Колекција Козметике Ова колекција инспирисана је претјераним стиловима одјеће средњовјековних европских дама и облицима птичје перспективе. Дизајнер је извукао облике ове две и искористио их као креативне прототипове и комбиновао са дизајном производа да би створио јединствени облик и модни осећај, показујући богат и динамичан облик.

Дизајн Књиге

Josef Koudelka Gypsies

Дизајн Књиге Јосеф Куделка, светски познати фотограф, одржао је своје изложбе фотографија у многим земљама широм света. Након дужег чекања, у Кореји је напокон одржана изложба куделка на тему Циганка и његова књига је направљена. Пошто је то била прва изложба у Кореји, од аутора се појавила молба да жели да направи књигу како би могао да осети Кореју. Хангеул и Ханок су корејска слова и архитектура која представљају Кореју. Текст се односи на ум, а архитектура значи облик. Инспирисан овим двама елементима, желео је да осмисли начин да изрази корејске карактеристике.

Јавна Уметност

Flow With The Sprit Of Water

Јавна Уметност Околине у заједници често су загађене интер- и унутар-личним нескладима њихових становника што резултира видљивим и невидљивим хаосом у окружењу. Несвесни ефекат овог поремећаја је то што становници назадују у немир. Ова уобичајена и циклична узнемиреност утичу на тело, ум и дух. Скулптуре воде, његују, прочишћавају и јачају позитивно „цхи“ простора, фокусирајући се на пријатне и мирне исходе. Уз суптилни помак у свом окружењу, јавност се води ка равнотежи између њихове унутрашње и спољне стварности.

Дизајн Бренда

Queen

Дизајн Бренда Проширени дизајн заснован је на концепту краљице и шаховнице. Са црним и златним бојама, дизајн ће пренети осећај високе класе и преобликовати визуелну слику. Поред металних и златних линија које се користе у самом производу, елемент сцене изграђен је тако да одабере ратни утисак у шаху, а ми користимо координацију сценске расвете за стварање дима и светлости рата.

Скулптура

Atgbeyond

Скулптура Кси'ан се налази на почетном месту Великог пута свиле. У процесу креативног истраживања уметности они спајају модерну природу хотелског бренда Кси'ан В, Ксијанову посебну историју и културу и предивне уметничке приче из династије Танг. Поп у комбинацији са графитском уметношћу постаје уметнички израз хотела В који је имао дубок утицај.