Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Таблете Са Инфузијом Канабиса

Secret Tarts

Таблете Са Инфузијом Канабиса Амбалажа Сецрет Тарпс израђена је у такозваном модернизованом ретро / винтаге стилу са осећајем старошколских нота, тако да ишчекивање додира мајстора-фармацеута задржи купца из првог погледа, а касније док је детаљно проматрање главних дизајнерских елемената кодирано у холистичка структура која преноси главну маркетиншку тачку: овај производ је развила фармацеутска занатско-професионална компанија и садржи унутрашњу тајну рецептура фармацеутских производа.

Мобилна Апликација

Akbank Mobile

Мобилна Апликација Нови дизајн апликације Акбанк Мобиле пружа нову перспективу у смислу друштвеног, паметног, будућности и корисног банкарског искуства. Уз персонализовани дизајн подручја на главној страници, корисници могу прегледати паметне увиде како би им олакшали финансијски живот. Такође, уз овај нови дизајнерски приступ, традиционалне банкарске трансакције говоре језиком корисника с визуелним сличицама, поједностављеним токовима акција и концептима.

Јавна Скулптура

Bubble Forest

Јавна Скулптура Буббле Форест је јавна скулптура направљена од нехрђајућег челика отпорног на киселину. Осветљена је програмибилним РГБ ЛЕД лампицама што омогућава скулптури да прође кроз спектакуларну метаморфозу када зађе сунце. Настала је као одраз способности биљака да производе кисеоник. Насловна шума састоји се од 18 челичних стабљика / дебла која завршавају круницама у облику сферних конструкција које представљају један зрачни балон. Буббле Форест односи се на земаљску флору као и на ону познату са дна језера, мора и океана

Идентитет Бренда

Pride

Идентитет Бренда За креирање дизајна бранда Приде, тим је користио истраживање циљне публике на неколико начина. Кад је тим радио дизајн логотипа и корпоративног идентитета, узео је у обзир правила психо-геометрије - утицај геометријских облика на одређене психо-типове људи и њихов избор. Такође, дизајн је требало да изазове одређене емоције код публике. Да би постигли жељени резултат, тим је користио правила утицаја боје на особу. уопштено, резултат је утицао на дизајн свих производа компаније.

Уи Дизајн

Moulin Rouge

Уи Дизајн Овај пројекат је дизајниран за људе који желе да украсе свој мобител темом Моулин Роуге, иако никада нису посетили Моулин Роуге у Паризу. Главна сврха је понудити побољшано дигитално искуство, а сви фактори дизајна су визуализовати расположење Моулин Роуге-а. Потрошачи могу прилагодити унапред подешени дизајн и иконе својих фаворита једноставним додиром на екран.

Паковање Козметике

Clive

Паковање Козметике Концепт пакирања козметике Цливе рођен је на различите начине. Јонатхан није само желео да створи још један бренд козметике са уобичајеним производима. Одлучан да истражи више осетљивости и мало више него што верује у погледу личне неге, он се бави једним главним циљем. Равнотежа између тела и ума. Са хавајским дизајном инспирисаним, комбинација тропског лишћа, тоналитет мора и тактилно искуство пакета пружају осећај опуштености и мира. Ова комбинација омогућава приближавање искуства тог места дизајну.