Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Штампани Текстил

The Withering Flower

Штампани Текстил Увећавајући цвет је прослава моћи слике цвећа. Цвијет је популарна тема написана као персонификација у кинеској литератури. За разлику од популарности цветајућег цвета, слике распадајућег цвета често су повезане са јинком и табуима. Збирка разматра оно што обликује перцепцију заједнице о ономе што је узвишено и погрешно. Дизајнирана у хаљинама од тила од 100 цм до 200 цм, штампању на свиленом платну на прозирним мрежастим тканинама, текстилна техника омогућава да отисци остану непрозирни и растезљиви на мрежици, стварајући изглед отисака лебдећих у ваздуху.

Прстен

Arch

Прстен Дизајнер добија инспирацију у облику лучних конструкција и дуге. Два мотива - облик лука и облик капи, комбиновани су да би створили јединствену тродимензионалну форму. Комбиновањем минималних линија и облика и коришћењем једноставних и уобичајених мотива, резултат је једноставан и елегантан прстен који је направљен одважно и разиграно пружајући простор за проток енергије и ритма. Из различитих углова облик прстена се мења - облик капље се посматра из предњег угла, облик лука се гледа из бочног угла, а крст се гледа из горњег угла. Ово пружа стимулацију за корисника.

Прстен

Touch

Прстен Једноставном гестом, акција додиривања преноси богате емоције. Кроз додирни прстен дизајнер има за циљ да пренесе топао и безобан осећај са хладним и чврстим металом. 2 криве су спојене да формирају прстен који предлаже 2 особе да се држе за руке. Прстен мења свој вид када се његов положај окреће на прсту и посматра се из различитих углова. Када су спојени делови постављени између прстију, прстен се појављује или жути или бели. Када су повезани делови позиционирани на прсту, можете заједно уживати у жутој и белој боји.

Структурални Прстен

Spatial

Структурални Прстен Дизајн укључује металну конструкцију оквира у којој се друзи држи тако да је нагласак и на камену, као и на металној конструкцији оквира. Конструкција је прилично отворена и осигурава да је камен звезда дизајна. Неправилан облик друзе и металних куглица које држе структуру уноси мало мекоће у дизајн. То је подебљано, оштро и носиво.

Дизајн Одеће

Sidharth kumar

Дизајн Одеће НС ГАИА је савремена етикета за женску одећу која потиче из Нев Делхија и која је богата јединственим дизајном и техникама тканина. Марка је велики заговорник промишљене производње и свих ствари које се тичу вожње бицикла и рециклаже. Важност овог фактора огледа се у ступовима именовања, 'Н' и 'С' у НС ГАИА који се залажу за природу и одрживост. Приступ НС ГАИА је „мање је више“. Етикета игра активну улогу у успореном модном покрету осигуравајући да је утицај на животну средину минималан.

Минђуше

Van Gogh

Минђуше Минђуше инспирисане стаблом бадема у цвату које је сликао Ван Гогх. Деликатност грана репродукована је деликатним ланцима типа Цартиер који се попут грана њишу са ветром. Различите нијансе различитих драгуља, од скоро беле до интензивније ружичасте, представљају нијансе цвећа. Грозд цветајућег цвећа представљен је различитим пресецима. Направљено од 18к злата, ружичастих дијаманата, морганита, ружичастих сафира и ружичастих турмалина. Полиран и текстуриран. Изузетно лаган и са савршеним уклапањем. Ово је долазак пролећа у облику драгуља.