Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Торбе

Qwerty Elemental

Торбе Баш као што је еволуција дизајна писаћих машина приказала трансформацију из веома сложеног визуелног облика у чисти, једноставни геометријски облик, Кверти-елемент је отеловљење снаге, симетрије и једноставности. Конструктивни челични делови различитих занатлија одликују се визуелном карактеристиком производа, што торби даје архитектонски изглед. Суштинска особина торбе су два кључа писаћег строја који је сама дизајнирала и саставила дизајнерка.

Колекција Женске Одеће

Macaroni Club

Колекција Женске Одеће Колекција, Мацарони Цлуб, инспирисана је макаронима из средине 18. века повезујући их са данашњим људима овисника о логотипу. Макарони је био израз за мушкарце који су превазишли уобичајене границе моде у Лондону. Они су били манија логотипа из 18. века. Ова колекција има за циљ да покаже снагу логотипа од прошлости до данас и ствара Мацарони Цлуб као бренд, сам по себи. Појединости о дизајну инспирисане су из ношњи Макарони из 1770. године, и тренутног модног тренда са екстремним волуменом и дужином.

Часовник

Argo

Часовник Арго би Гравитхин је часовник чији је дизајн инспирисан секстантом. Садржи угравирано двоструко бирање, доступно у двије нијансе, Дубоко плаво и Црно море, у част митских авантура брода Арго. Срце му куца захваљујући швицарском кварту Ронда 705, док сафирно стакло и чврсти брушени челик од 316Л пружају још већи отпор. Такође је отпоран на воду 5АТМ. Сат је доступан у три различите футроле (златна, сребрна и црна), двије нијансе за бирање (Дееп Блуе и Блацк Сеа) и шест модела ремена, у два различита материјала.

Колекција Женске Одеће

Hybrid Beauty

Колекција Женске Одеће Дизајн Хибрид Беаути колекције је употреба симпатичности као механизма за преживљавање. Основане симпатичне карактеристике су врпце, руге и цвеће, а преправљене су традиционалним техникама млинарства и обраде. Ово рекреира старе технике моде савременог хибрида, који је романтичан, мрачан, али и вечан. Цео процес дизајна Хибрид Беаути промовише одрживост како би се створили безвременски дизајни.

Прстен

Ohgi

Прстен Мимаиа Дале, дизајнер прстена Охги доставио је симболичну поруку са овим прстеном. Њена инспирација прстена потекла је из позитивних значења која имају обожаватељи јапанских фолдера и колико су вољени у јапанској култури. За материјал користи 18К жуто злато и сафир, а они доносе луксузну ауру. Штавише, склопиви вентилатор седи на прстену под углом који даје јединствену лепоту. Њен дизајн је јединство између истока и запада.

Прстен

Gabo

Прстен Прстен Габо осмишљен је тако да подстакне људе да поново погледају разиграну страну живота која се обично изгуби када дође у одраслост. Дизајнерка је инспирисана сећањима посматрања свог сина како се игра са његовом шареном чаробном коцком. Корисник се може играти прстеном ротирањем два независна модула. Радећи ово, скупови боја драгог камења или положај модула могу се поклапати или неподударати. Поред заиграног аспекта, корисник има могућност свакодневног ношења другачијег прстена.