Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуелна Комуникација

Plates

Визуелна Комуникација Како би демонстрирали различита одељења хардверске продавнице, Дидик Пицтурес је дошао на идеју да их представи као неколико тањира са различитим хардверским предметима на врху, сервиране у ресторанском маниру. Бијела позадина и бијело посуђе помажу у наглашавању послужених предмета и олакшавају посјетиоцима продавнице проналазак одређеног одјела. Слике су такође коришћене на билбордима и плакатима димензија 6к3 метра у јавном превозу широм Естоније. Бела позадина и једноставан састав омогућавају да ову огласну поруку опази чак и особа у пролазу аутомобилом.

Име пројекта : Plates, Име дизајнера : Sergei Didyk, Име клијента : Didyk Pictures.

Plates Визуелна Комуникација

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.