Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуелни Идентитет Пекара

Mangata Patisserie

Визуелни Идентитет Пекара Мангата је на шведском представљена као романтични призор, светлуцав одсјај месеца на путу ствара на ноћном мору. Сцена је визуелно привлачна и довољно посебна за стварање имиџа марке. Палета боја, црно-златна, имитира атмосферу мрачног мора, такође је дала бренду мистериозан, луксузан додир.

Име пројекта : Mangata Patisserie, Име дизајнера : M — N Associates, Име клијента : M — N Associates.

Mangata Patisserie Визуелни Идентитет Пекара

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.