Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложбени Простор

City Heart

Изложбени Простор Од градске архитектуре до индекса да би се разумела и одмерила равнотежа дизајна, израз града сажет у простору у три угла, кроз урбану изградњу и развој да би се промовисала предузећа, град и перспектива људи за промену града и урбаних карактеристика и урбаног климатско савијање у замену да би изразио дизајнерско разумевање града, више види прошлост града да види његову будућност.

Име пројекта : City Heart, Име дизајнера : Ling Zhou, Име клијента : Zhou Decoration Design Co., Ltd..

City Heart Изложбени Простор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.