Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Haleiwa

Столица Халеива ткне одржив ратан у бришуће се криве и баца изразиту силуету. Природни материјали одају почаст занатској традицији на Филипинима, прерађеном у данашње време. Упарена или кориштена као изјава, свестраност дизајна чини да се ова столица прилагоди различитим стиловима. Стварањем равнотеже између форме и функције, грациозности и снаге, архитектуре и дизајна, Халеива је удобна колико и лепа.

Име пројекта : Haleiwa, Име дизајнера : Melissa Mae Tan, Име клијента : Beyond Function.

Haleiwa Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.