Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица За Размену Порука

Kepler 186f

Столица За Размену Порука Структурна основа фотеље Кеплер-186ф је решетка, залемљена од челичне жице на коју су елементи изрезбарени од храста причвршћени помоћу месинганих рукава. Разне опције употребе арматуре комбинују се у хармонији са дрвеним резбаријама и драгуљарским елементима. Овај уметнички објекат представља експеримент у коме се комбинују различити естетски принципи. Могло би се описати као „варварски или нови барок“ у коме се комбинују груби и изврсни облици. Као резултат импровизације, Кеплер је постао вишеслојан, обавијен подтекстовима и новим детаљима.

Параметарски Дизајн

Titanium Choker

Параметарски Дизајн Дизајн, ИОУ користи софтвер за 3Д симулацију за стварање параметарских модела, сличних стилу којим је Заха Хадид освојила свет архитектуре. У материјалном смислу ИОУ представља ексклузивне предмете у титану са златним логотипом од 18 карата. Титан је најзанимљивији у накиту, али је тежак за рад. Његове јединствене особине чине комаде не само врло лаганима, већ им омогућавају да направе готово сваку боју спектра.

Праћење Фокуса

ND Lens Gear

Праћење Фокуса НД ЛенсГеар прецизно прилагођава самоцентрисане сочивима различитих пречника. НД ЛенсГеар серија покрива сва сочива као ниједан други доступан ЛенсГеар. Без резања и савијања: Нема више одвијача, истрошених каиша или досадних остатака каиша који стрше. Све одговара шарму. И још један плус, његов алат без алата! Захваљујући паметном дизајну, центрира се нежно и чврсто око сочива.

Адаптер Систем За Професионално Снимање

NiceDice

Адаптер Систем За Професионално Снимање НицеДице-Систем је први вишенаменски адаптер у индустрији фотоапарата. Чини пријатним причвршћивање опреме са различитим стандардима монтирања различитих марки - попут светла, монитора, микрофона и предајника - на оне камере тачно онако како је потребно у складу са ситуацијом. Чак и нови стандарди за монтажу или ново купљена опрема могу се лако интегрисати у НД-систем, само добивањем новог адаптера.

Krov Restorana Bar

The Atticum

Krov Restorana Bar Šarm restorana u industrijskom okruženju treba da se ogleda u arhitekturi i nameštaju. Crno-sivi krečni malter koji je posebno razvijen za ovaj projekat je jedan od dokaza za to. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namerno su korišćeni materijali poput sirovog čelika, čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj utisak potkrepljuje izbor muntin prozora. Ovi hladni elementi su u kontrastu sa toplim hrastovim drvom, ručno blanjanim parketom od riblje kosti i potpuno zasađenim zidom.

Svetiljka

vanory Estelle

Svetiljka Estelle kombinuje klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno rađenog staklenog tela sa inovativnom tehnologijom osvetljenja koja proizvodi trodimenzionalne svetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namerno dizajnirana da pretvori svetlosna raspoloženja u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačan niz statičnih i dinamičkih raspoloženja koja proizvode sve vrste boja i prelaza, kontrolisanih preko dodirnog panela na svetiljci ili aplikacije za pametni telefon.