Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде

Purelab Chorus

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде Пурелаб Цхорус је први модуларни систем за прочишћавање воде дизајниран да прилагоди индивидуалним лабораторијским потребама и простору. Испоручује све нивое пречишћене воде, пружајући скалабилно, флексибилно и прилагођено решење. Модуларни елементи могу се дистрибуирати у лабораторији или се међусобно повезивати у јединственом формату торња, чиме се минимализује системски отисак. Хаптичке контроле нуде веома подесиве стопе протока дозирања, док ореол светлости указује на статус збора. Нова технологија чини Цхорус најнапреднијим расположивим системом, смањујући утицај на животну средину и текуће трошкове.

Систем Управљања Бродом

GE’s New Bridge Suite

Систем Управљања Бродом ГЕ модуларни систем управљања бродовима дизајниран је да прими и велика и лагана пловила, пружајући интуитивну контролу и јасне визуелне повратне информације. Нова технологија позиционирања, управљачки системи мотора и надзорни уређаји омогућавају прецизно управљање бродовима у скученим просторима, док умањују стрес за оператера јер су сложене ручне контроле замењене новом технологијом додирног екрана. Подесиви екран смањује рефлексије и оптимизује ергономију. Све конзоле имају интегрисане ручке за хватање за употребу у тешким морима.

Винограда

Crombe 3.0

Винограда Циљ концепта продавнице винограда Цромбе био је да купци доживе потпуно нови начин куповине. Основна идеја била је кренути од изгледа и осећаја складишта, којем смо накнадно додали светлост и финоћу. Иако су вина представљена у оригиналном паковању, чисте линије металних оквира и даље осигуравају познавање и перспективност. Свака боца виси у оквиру у једнаком нагибу у којем ће их послужити соммелиер. У сталак од 12 м налазе се шампањац и ормарићи. По ормару, клијенти могу сигурно да складиште до 30 боца.

Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафари је папирни календар животиња. Једноставно притисните делове, преклопите их и учврстите да бисте их довршили. Нека 2011. буде година сусрета са дивљим животињама! Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Тржни Центар

Fluxion

Тржни Центар Инспирација овог програма долази из брда мравињака који има јединствену структуру. Иако је унутрашња структура брда мрава веома сложена, она може изградити огромно и уређено краљевство. Ово илуструје да је архитектонска структура крајње рационална. У међувремену, унутрашњост грациозних лукова брда мрава гради импозантну палачу која се чини изванредним. Стога дизајнер користи мравље мудрост за референцу да изгради уметнички и добро изграђен простор као и брда мрава.