Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комерцијални Простор

De Kang Club

Комерцијални Простор Деканг се налази у комерцијалном центру Гуангзхоу у Кини, а СПА је и забавни један од комерцијалних пројеката. Пројекат је у дизајнерском концепту „урбаног пејзажа“ као основног трага да одговори на захтеве савременог градског живота.

Картица Са Порукама

Standing Message Card “Post Animal”

Картица Са Порукама Допустите да комплет за израду животињског папира испоручи ваше важне поруке. Запишите своју поруку у тело, а затим је пошаљите заједно са осталим деловима унутар коверте. Ово је забавна картица са порукама коју прималац може саставити и приказати. Садржи шест различитих животиња: патку, свињу, зебру, пингвина, жирафу и јелена. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор.

Трансформабилни Софа

Mäss

Трансформабилни Софа Желео сам да направим модуларни кауч који би могао да се трансформише у неколико засебних решења за седење. Цео намештај се састоји од само два различита комада истог облика да би се формирала разна решења. Главна конструкција је исти бочни облик наслона за руке, али само дебљи. Наслони за руке се могу окренути за 180 степени да бисте променили или наставили главни комад намештаја.

Сталак За Торту

Temple

Сталак За Торту Из све веће популарности у печењу код куће, уочили смо потребу за модерним сталком за торте који се може лако чувати у ормару или цртати. Лако за чишћење и сигурно. Храм је лако саставити и интуитивно је клизањем плоча преко средишње конусне кичме. Демонтажа је једнако једноставна ако их једноставно одмакнете. Сва четири главна елемента држи Стацкер заједно. Стацкер помаже у одржавању свих елемената заједно за компактно складиштење у више углова. Можете користити различите конфигурације плоча за различите прилике.

Лежаљка

Bessa

Лежаљка Дизајнирана за просторе за боравак у хотелима, одмаралиштима и приватним резиденцијама, лежаљка Бесса усклађује се са модерним пројектима уређења ентеријера. Дизајн преноси спокој који позива на искуства која треба запамтити. Решавајући његову потпуно одрживу производњу, можемо уживати у равнотежи облика, савременог дизајна, функције и његових органских вредности.

Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Ватервхеел је тродимензионални календар направљен од шест весла састављених у облику воденог котача. Закрените јединствени самосталан календар за радну површину, попут воденог точка сваког месеца. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.