Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметнички Дизајн Инсталација

Hand down the Tale of the HEIKE

Уметнички Дизајн Инсталација Тродимензионално сценско обликовање користећи читав сценски простор. Ми жудимо за новим јапанским плесом, а ово је дизајн сценске уметности који је имао за циљ идеалан облик савременог јапанског плеса. За разлику од традиционалне јапанске плесне дводимензионалне сценске уметности, тродимензионални дизајн који искориштава целокупни сценски простор.

Обнова Хотела

Renovated Fisherman's House

Обнова Хотела СИКСКС хотел је смештен у селу Хоухаи у заливу Хаитанг у Сании. Кинеско јужно море удаљено је 10 метара од хотела, а Хоухаи је добро познат као рај сурфера у Кини. Архитекта је оригиналну троспратну зграду, која се годинама служи домаћој рибарској породици, претворио у одмаралиште са сурфарским темпом, ојачавајући стару структуру и обнављајући простор унутра.

Викенд Резиденција

Cliff House

Викенд Резиденција Ово је рибарска кабина са погледом на планину, на обали реке Хеавен (на јапанском језику "Тенкава"). Израђен је од армираног бетона, облика је једноставна цев, дугачка шест метара. Цестовни крај цеви је протутежан и усидрен дубоко у земљи, тако да се пружа хоризонтално од обале и виси над водом. Дизајн је једноставан, унутрашњост је пространа, а палуба на обали је отворена према небу, планинама и реци. Изграђен испод нивоа пута, са пута је видљив само кров кабине, тако да конструкција не блокира поглед.

Дизајн Ентеријера Библиотеке

Veranda on a Roof

Дизајн Ентеријера Библиотеке Калпак Схах из Студио Цоурсе-а преправио је горњи ниво стана са пентхаусом у месту Пуне, западна Индија, стварајући мешавину унутрашњих и спољашњих соба које окружују башту на крову. Локални студио, такође са седиштем у Пунеу, имао је за циљ да трансформише дом недовољно коришћеног горњег спрата куће у простор сличан веранди традиционалног индијског дома.

Хотел

Shang Ju

Хотел Са лепотом природе и лепотом човечанства, дефиницијом Цити Ресорт Хотела, јасно је да се разликује од локалних хотела. У комбинацији са локалном културом и животним навикама, додајте елеганцију и риму гостинским собама и пружају различита животна искуства. Опуштен и строг одмор, пун елеганције, чистог и меког живота. Откријте стање ума које скрива ум и пустите госте да шетају у миру града.

Дизајн Ентеријера Пансиона

The MeetNi

Дизајн Ентеријера Пансиона У погледу елемената дизајна, није замишљен да буде компликован или минималистички. За базу је потребна једноставна кинеска боја, али користи текстурну боју да би оставио празан простор, што формира оријенталну уметничку концепцију у складу са модерном естетиком. Чини се да је модерно хуманистичко уређење дома и традиционално украшавање историјским причама древни и модерни дијалози који теку простором, уз лаган древни шарм.