Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мачји Кревет

Catzz

Мачји Кревет Приликом дизајнирања Цатзз кревета за мачке, инспирацију су црпили како мачке тако и власници, као и потреба за обједињавањем функције, једноставности и лепоте. Током посматрања мачака, њихове јединствене геометријске карактеристике инспирисале су чисту и препознатљиву форму. Неки карактеристични обрасци понашања (нпр. Кретање ушију) постали су уграђени у корисничко искуство мачке. Такође, имајући на уму власнике, циљ је био створити комад намештаја који би могли прилагодити и поносно изложити. Штавише, било је важно осигурати лако одржавање. Све то омогућавају елегантан, геометријски дизајн и модуларна структура.

Luksuzni Nameštaj

Pet Home Collection

Luksuzni Nameštaj Pet Home Collection je nameštaj za kućne ljubimce, razvijen nakon pažljivog posmatranja ponašanja četvoronožnih prijatelja u kućnom okruženju. Koncept dizajna je ergonomija i lepota, gde blagostanje podrazumeva ravnotežu koju životinja nalazi u sopstvenom prostoru unutar kućnog okruženja, a dizajn je zamišljen kao kultura življenja u društvu kućnih ljubimaca. Pažljiv izbor materijala naglašava oblike i karakteristike svakog komada nameštaja. Ovi objekti, posedujući autonomiju lepote i funkcije, zadovoljavaju instinkte kućnih ljubimaca i estetske potrebe kućnog okruženja.

Носач За Кућне Љубимце

Pawspal

Носач За Кућне Љубимце Носач за кућне љубимце Павспал штеди енергију и помаже власнику кућног љубимца да брзо испоручи. За концепт дизајна Павспал носач за кућне љубимце инспирисан Спаце Схуттле-ом којим могу да одведу своје љупке љубимце где год желе. А ако имају још једног кућног љубимца, могу поставити још једног на врх и спојити точкове на дну да вуку носаче. Осим тога, Павспал је дизајнирао унутрашњи вентилациони вентилатор који је удобан за кућне љубимце и лако се пуни преко УСБ Ц.

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница

Xtreme Lip-Shaper® System

Уређај За Тренутно Природно Повећање Усница Кстреме Лип-Схапер® систем је први клинички доказан безбедан козметички уређај за повећање усана за кућну употребу. Користи 3500 година стару кинеску методу 'цуппинга' - другим ријечима, усисавање - заједно с напредном технологијом обликовања усана за тренутно контурирање и повећање усана. Дизајн ствара узбудљиве једнодијелне и двоструке доње усне, баш као и Ангелина Јолие. Корисници могу посебно појачати горњу или доњу усну. Дизајн је такође изграђен за подизање лукова Купидовог лука, попуњавање усних јама за подизање углова старења уста. Погодно за оба пола.

Коцкице Шећера

Two spoons of sugar

Коцкице Шећера Узимање чаја или испијање кафе није само угушивање жеђи. То је церемонија препуштања и дељења. Додавање шећера кафи или чају могло би бити једнако лако колико се сећате римских бројева! Било да вам треба једна кашика шећера или две или три, само морате одабрати један од три броја шећера и ставити га у свој топли / хладни напитак. Једна акција и ваша сврха су решене. Нема кашике, нема мерења, то постаје тако једноставно.

Тоалет За Псе

PoLoo

Тоалет За Псе ПоЛоо је аутоматски тоалет који помаже псима да мирују у миру, чак и кад је вани лоше време. У љето 2008. године, током једриличарског одмора са 3 породична пса, Елиана Реггиори, квалификовани поморац, осмислила је ПоЛоо. Са својим пријатељем Аднаном Ал Малехом дизајнирала је нешто што ће помоћи не само квалитети живота паса, већ и побољшати је за власнике који су старији или онеспособљени и не могу да изађу из куће у зимском периоду. Аутоматски је, избјегавајте мирис и једноставан је за ношење, чишћење и идеалан је за оне који живе у становима, за власнике аутодома и чамаца, хотеле и одмаралишта.