Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Веб Апликација

Batchly

Веб Апликација Платформа заснована на СааС-у омогућава корисницима Амазон Веб Сервицес (АВС) смањење трошкова. Дизајн веб апликација у производу је јединствен и привлачан јер омогућава кориснику да извршава различите функције из једне тачке без напуштања странице, а такође размишља да администраторима пружи поглед из птичје перспективе за све податке који су од значаја. Фокус је такође дат у представљању производа путем веб странице и осмишљен је да сама комуницира са својим УСП-ом у првих 5 секунди. Овдје кориштене боје су јарке, а иконе и илустрације помажу да веб страница буде интерактивна.

Представљање Награде

Awards show

Представљање Награде Ова слављеничка фаза осмишљена је са јединственим изгледом и захтевала је флексибилност у представљању музичке емисије и неколико различитих награда. Комади су интерно осветљени како би допринели овој флексибилности и укључивали су летеће елементе као део сета који су летели током представе. Ово је била презентација и годишња церемонија додјеле награда непрофитној организацији.

Боца

North Sea Spirits

Боца Дизајн боце Нортх Сеа Спиритс инспирисан је јединственом природом Силта и укључује чистоћу и бистрину тог окружења. За разлику од осталих боца, Нортх Сеа Спиртс су потпуно прекривени једнобојним површинским премазом. Логотип садржи Странддистел, цвет који постоји само у Кампен / Силт-у. Свака од 6 арома дефинисана је једном одређеном бојом, док је садржај 4 мешана пића идентичан боји боце. Премаз на површини пружа меко и топло руковање, а тежина додаје перцепцију вредности.

Винил Плоча

Tropical Lighthouse

Винил Плоча Последњих 9 је музички блог без жанровских ограничења; његова карактеристика је прекривач облика и веза између визуелне компоненте и музике. Последњих 9 производи музичке компилације од којих свака садржи главну музичку тему одражену у визуелном концепту. Тропски светионик је 15. компилација серије. Пројекат је инспирисан звуцима тропске шуме, а главна инспирација је музика уметника и музичара Мтендере Мандова. Поклопац, промо видео и паковање винилних дискова дизајнирани су у оквиру овог пројекта.

Спреј За Кување

Urban Cuisine

Спреј За Кување Улична кухиња је место укуса, супстанци, уздаха и тајни. Али и изненађења, концепте, боје и сећања. То је сајт за стварање. Квалитетни садржаји више нису основна премиса за стварање привлачности, сада је кључно додавање емоционалног искуства. Овим паковањем кувар постаје "графити уметник", а клијент постаје уметнички гледалац. Ново оригинално и креативно емотивно искуство: Урбана кухиња. Рецепт нема душу, али кувар мора души дати рецепт.

Визуелни Идентитет Пекара

Mangata Patisserie

Визуелни Идентитет Пекара Мангата је на шведском представљена као романтични призор, светлуцав одсјај месеца на путу ствара на ноћном мору. Сцена је визуелно привлачна и довољно посебна за стварање имиџа марке. Палета боја, црно-златна, имитира атмосферу мрачног мора, такође је дала бренду мистериозан, луксузан додир.