Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лименка За Вино

Essenzza

Лименка За Вино Дизајн вина, земља порекла и граду је посвећена велика пажња. Претражите у минијатурним и традиционалним сликама. Вриједни мотиви открили су да за постизање циља то значи да је традиционални дизајн боца за вино био веома ефикасан. Мотив који је коришћен у дизајну, арабеске. Ови мотиви изведени из иранско лакиране слике. Дизајн покушава да створи оригиналне и креативне дизајне и настоји да створи дизајн са унутрашњим значењем и да носи важну поруку.

Паковање Сока

Pure

Паковање Сока Основа концепта Чисти сок је емоционалан елемент. Развијени концепт именовања и дизајна усмјерен је на осјећаје и осјећаје купца, они служе сврси да зауставе особу поред потребне полице и натерају је да је одабере из мноштва других марки. Паковање изражава ефекте воћних екстраката, шарене шаре директно исписане на стакленој бочици која подсећа по облику воћа. Визуелно наглашава слику природних производа.

Уметничка Инсталација

Pretty Little Things

Уметничка Инсталација Претти Литтле Тхингс истражује свет медицинских истраживања и замршене слике које се виде под микроскопом, интерпретирајући их модерним апстрактним обрасцима кроз експлозије живописне флуоро палете боја. Дуга преко 250 метара, са преко 40 појединачних уметничких дела, то је инсталација великог обима која јавности представља лепоту истраживања.

Инсталација

The Reflection Room

Инсталација Инспирисан црвеном бојом, која симболизује срећу у кинеској култури, Рефлецтион Роом је просторно искуство које је у потпуности створено из црвених огледала да би створило бесконачни простор. Изнутра, типографија игра улогу повезивања публике са главним вредностима кинеске Нове године и подстиче људе да размишљају о години која је била и години која је пред нама.

Активација Догађаја

Home

Активација Догађаја Дом обухвата носталгију нечијег личног дома и комбинација је старог и новог. Старинске слике из 1960. године прекривају задњи зид, мали лични мементи су разбацани по читавом екрану. Заједно се те ствари испреплићу у маси низа који се формирају заједно као једна прича, док на чекању где гледалац стоји открива поруку.

Уметничка Инсталација

The Future Sees You

Уметничка Инсталација Будућност вам представља лепоту оптимизма који је пригрлио млада креативна одрасла особа - будући мислиоци, иноватори, дизајнери и уметници вашег света. Динамична визуелна прича, пројицирана кроз 30 прозора на 5 нивоа, очи пламте живописним спектром боја, а понекад изгледа да прате мноштво док с поуздањем гледају у ноћ. Кроз ове очи виде будућност, мислилац, иноватор, дизајнер и уметник: креативци сутра који ће променити свет.