Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Напа

Black Hole Hood

Напа Асортиман капуљача дизајниран надахњујући црном рупом и црвом рупу чини производ прелепим и модерним обликом, што све изазива емоционалне осећаје и приступачно. То чини емотивне тренутке и лако је за време кувања. Лаган је, једноставан за постављање, лако се чисти и дизајниран је за модерне кухиње са унутрашњим површинама.

Звучник

Black Hole

Звучник Црна рупа дизајнирана је на основу савремене интелигентне технологије, а у питању је Блуетоотх преносни звучник. Може да се повеже на било који мобилни телефон са различитим платформама, а постоји и УСБ прикључак за повезивање са спољним преносивим складиштем. Уграђена светлост може се користити као радна светлост. Такође, привлачан изглед Блацк Холе чини тако да се привлачан прибор за домаћинство може користити у дизајну ентеријера.

Преносни Блуетоотх Звучник

Black Box

Преносни Блуетоотх Звучник Ово је Блуетоотх преносни звучник. Лагана је и мала и има емоционални облик. Дизајнирао сам облик звучника Блацк Бок поједностављујући облик таласа. За слушање стерео звука поседује два звучника, леви и десни. Такође су ова два звучника сваки део таласног облика. Један је позитиван облик таласа и један негативан облик таласа. за коришћење, овај уређај може да повеже пар са другим електронским уређајима као што су мобилни и рачунар путем Блуетоотх-а и репродукује звук. Такође има дељење батерије. Склапајући два звучника, на столу се појављује црна кутија када се не користи.

Преносни Звучник

Seda

Преносни Звучник Седа је основни функционални уређај за обавјештајну технологију. Држач оловке у средини је организатор простора. Такође, дигиталне функције као УСБ прикључак и Блуетоотх веза чине је као преносиви плејер и звучник са прилагођавањем коришћења за кућни простор. Светлосна трака уграђена у спољно тело делује као радна светлост. Такође, луксузан изглед луксузног изгледа тако да се привлачна кућна роба може користити у дизајну ентеријера. Такође, коришћење простора на бољи начин једна је од главних карактеристика Седа.

Шоља За Кафу И Тањир

WithDelight

Шоља За Кафу И Тањир Послуживање слатких посластица величине залогаја на страни кафе део је многих различитих култура, јер је обичај да се у Турској послужује шоља кафе са турским одушевљењем, бискоти у Италији, цхуррос у Шпанији и датуми у Арабији. Међутим, на конвенционалним тањирима ове посластице клизе према шољи топле кафе и залепе се или се натапају из изливања кафе. Да би се то спречило, ова шоља за кафу садржи тањир са наменским отворима који држе кафе на месту. С обзиром да је кафа једно од најважнијих топлих напитака, побољшање квалитета искуства уз испијање кафе има значај у свакодневном животу.

Сто

Codependent

Сто Зависно оодређује психологију и дизајн, посебно фокусирајући се на физичку манифестацију психолошког стања, зависност од кодекса. Ове две испреплетене таблице морају се ослањати једна на другу да би функционисале. Два облика нису у стању да стоје сами, али заједно стварају једну функционалну форму. Завршна табела је моћан пример чија је целина већа од зброја њених делова.