Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Идентитет

Glazov

Корпоративни Идентитет Глазов је фабрика намештаја у истоименом граду. Фабрика производи јефтин намештај. Пошто је дизајн таквог намештаја прилично генеричан, одлучено је да се концепт комуникације заснива на оригиналним "дрвеним" 3Д словима, речи састављене од таквих слова симболишу гарнитуре намештаја. Писма чине речи "намештај", "спаваћа соба" итд. Или називи збирки, они се постављају тако да подсећају на комаде намештаја. Издвојена 3Д слова слична су схемама намештаја и могу се користити на тисканицама или преко фотографских позадина за идентификацију бренда.

Умиваоник

Angle

Умиваоник У свету постоји пуно умиваоника одличног дизајна. Али ми нудимо да ову ствар сагледамо из новог угла. Желимо да пружимо прилику да уживамо у процесу коришћења судопера и сакријемо тако потребне, али не-естетске детаље као рупу за одвод. „Угао“ је лаконски дизајн, у којем су осмишљени сви детаљи за удобан начин употребе и чишћења. Током коришћења не опажате отвор за одвод, све изгледа као да је вода једноставно нестала. Овај ефекат повезан са оптичком илузијом постиже се посебним положајем површина судопера.

Типефаце

Red Script Pro typeface

Типефаце Ред Сцрипт Про је јединствен фонт инспирисан новим технологијама и уређајима за алтернативне облике комуникације, складно нас повезујући са његовим бесплатним обрасцима слова. Инспириран иПадом и дизајниран у четкама, изражен је у јединственом стилу писања. Садржи енглески, грчки као и ћирилицу и подржава преко 70 језика.

Преносни Звучник

Ballo

Преносни Звучник Швајцарски студио за дизајн БЕРНХАРД | БУРКАРД је дизајнирао јединствен звучник за ОИО. Облик звучника је савршена сфера без стварног постоља. БАЛЛО звучник лежи, котрља се или виси за музичко искуство од 360 степени. Дизајн следи принципе минималистичког дизајна. Шарени појас спаја две хемисфере. Штити звучник и повећава тонове баса када лежите на површини. Звучник се испоручује са уграђеном пуњивом литијумском батеријом и компатибилан је са већином аудио уређаја. 3,5 мм прикључак је редован утикач за слушалице. БАЛЛО звучник доступан је у десет различитих боја.

Прстен

Pollen

Прстен Сваки комад је интерпретација фрагмента природе. Природа постаје изговор за израду драгуља, играјући се са текстурама и сенкама. Циљ је пружити драгуљу с интерпретираним облицима јер би их природа дизајнирала својом осјетљивошћу и сензуалношћу. Сви комади су ручно довршени како би побољшали текстуре и посебности драгуља. Стил је чист да достигне биљну супстанцу из живота. Резултат даје комад јединствен и безвременски дубоко повезан с природом.

Појединачни Кућни Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Појединачни Кућни Термостат Термостат за паметни телефон представља минималистички, елегантан дизајн, у супротности са традиционалним дизајном термостата. Прозирна коцка у трену прелази из бијеле у боју. Све што морате да урадите је да на стражњој страни уређаја нанесете један од 5 изменљивих филмских боја у боји. Мека и лагана, боја доноси осјетљив додир оригиналности. Физичке интеракције своде се на минимум. Једноставан додир омогућава промену температуре док су све друге контроле израђене из корисниковог паметног телефона. Екрански екран изабран због свог неуспоредивог квалитета и минималне потрошње енергије.