Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Muse

Лампа Инспирисан 'Победеним будизмом' у својој изреци да у нашем универзуму нема апсолутних квалитета, дали смо парадоксални квалитет 'светлости' дајући му 'физичко присуство'. Дух медитације који подстиче био је моћан извор инспирације који смо користили за стварање овог производа; утјеловљујући квалитете 'времена', 'материје' и 'свјетлости' у јединствени производ.

Керамика

inci

Керамика Огледало елеганције; Инци одражава љепоту бисера с црно-бијелим опцијама и прави је избор за оне који желе рефлектирати племенитост и елеганцију у просторе. Инци линије се производе у димензијама 30 к 80 цм и носе бијелу и црну класност у животне просторе. Произведено коришћењем технологије дигиталног штампања, тродимензионалног дизајна.

Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.

Органско Маслиново Уље

Epsilon

Органско Маслиново Уље Маслиново уље Епсилон је ограничени производ из органских маслиника. Цео процес производње се обавља ручно, користећи традиционалне методе, а маслиново уље се флашира нефилтрирано. Дизајнирали смо ово пакирање желећи да обезбедимо да ће потрошачи осетљиве компоненте високо хранљивог производа примити из млина без икаквих измена. Користимо боцу Куадротта заштићену облогом, повезујемо је кожом и ставимо у ручно израђену дрвену кутију, запечану заптивајућим воском. Тако потрошачи знају да је производ дошао директно из млина без икакве интервенције.

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде

Purelab Chorus

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде Пурелаб Цхорус је први модуларни систем за прочишћавање воде дизајниран да прилагоди индивидуалним лабораторијским потребама и простору. Испоручује све нивое пречишћене воде, пружајући скалабилно, флексибилно и прилагођено решење. Модуларни елементи могу се дистрибуирати у лабораторији или се међусобно повезивати у јединственом формату торња, чиме се минимализује системски отисак. Хаптичке контроле нуде веома подесиве стопе протока дозирања, док ореол светлости указује на статус збора. Нова технологија чини Цхорус најнапреднијим расположивим системом, смањујући утицај на животну средину и текуће трошкове.