Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Tako

Лампа Тако (хоботница на јапанском) је столна лампа инспирисана шпанском кухињом. Две основе подсећају на дрвене тањире на којима се служи „пулпо а ла галлега“, док његов облик и еластична трака изазивају бенто, традиционални јапански сандук. Делови су састављени без шрафова, што олакшава састављање. Пакирање у комадима такође смањује трошкове пакирања и складиштења. Спој флексибилног полипропенског сенчила сакривен је иза еластичне траке. Рупе избушене на дну и горњим комадима омогућавају потребни проток ваздуха да не би дошло до прегревања.

Наруквица

Fred

Наруквица Постоје многе врсте наруквица и наруквица: дизајнери, златни, пластични, јефтини и скупи ... али прелепи какви јесу, све су увек једноставно и само наруквице. Фред је нешто више. Ове манжете у својој једноставности оживљавају племенитост старих времена, а опет су модерне. Могу се носити и голим рукама и на свиленој блузи или у црном џемперу и увек ће додавати додир разреда особи која их носи. Ове наруквице су јединствене јер долазе као пар. Веома су лагане због чега их носе беспрекорно. Ношењем њих сигурно ће се приметити!

Радијатор

Piano

Радијатор Инспирација за овај дизајн настала је из љубави према музици. Три различита грејна елемента у комбинацији, сваки подсећа на један Пиано тастер, стварају композицију која личи на клавијатура клавира. Дужина радијатора може варирати у зависности од карактеристика и предлога простора. Идејна идеја није развијена у производњу.

Држачи За Свеће

Hermanas

Држачи За Свеће Херманас је породица дрвених свијећњака. Они су попут пет сестара (хермана) спремних да вам помогну у стварању угодне атмосфере. Сваки носач свијећа има јединствену висину, тако да ћете комбинујући их заједно симулирати ефекат освјетљења свијећа различитих величина једноставним кориштењем стандардних свјетала. Ови свећари су направљени од обрнуте букве. Осликане су у различитим бојама што вам омогућава да створите сопствену комбинацију која ће се уклопити на ваше омиљено место.

Комерцијални Простор И Вип Чекаоница

Commercial Area, SJD Airport

Комерцијални Простор И Вип Чекаоница Овај пројекат придружује се новом тренду зеленог дизајна Аеродроми у свету, он укључује продавнице и услуге унутар терминала и омогућава да путник проживи искуство током своје инстанце. ЗЕЛЕНИ Тренд дизајна аеродрома укључује просторе зеленије и одрживије дизајнерске вредности аеродрома, укупност простора комерцијалног простора је осветљена природном сунчевом светлошћу захваљујући монументалној стакленој фасади окренутој према писти. ВИП салон је дизајниран са концептом органског и вангуардистичког дизајна ћелија. Фасада омогућава приватност у соби без да блокира поглед на спољашност.

Огрлица И Брош

I Am Hydrogen

Огрлица И Брош Дизајн је инспирисан неоплатонском филозофијом макрокозмоса и микрокосмоса, видећи исте обрасце репродуковане на свим нивоима космоса. Односећи се на златни омјер и редослијед напона, огрлица има математички дизајн који опонаша обрасце филотаксије посматране у природи, као што је видљиво код сунцокрета, тратинчица и разних других биљака. Златни торус представља Универзум, умотан у тканину простора-времена. „Ја сам водоник“ истовремено представља модел „Универзалног константа дизајна“ и модел самог Универзума.