Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кабриолетни Уређај За Образовање

Pupil 108

Кабриолетни Уређај За Образовање Ученик 108: Најприступачнији Виндовс 8 кабриолетни уређај за образовање. Ново сучеље и потпуно ново искуство у учењу. Ученик 108 обрушава се и на свету таблетних и лаптоп рачунара, прелазећи између њих две ради побољшања перформанси у образовању. Виндовс 8 отвара нове могућности учења, омогућујући студентима да у потпуности искористе могућност додирног екрана и безброј апликација. Део Интел® образовних решења, Пупил 108 је најповољније и најприкладније решење за учионице широм света.

Трпезаријски Сто

Chromosome X

Трпезаријски Сто Трпезаријски сто дизајниран тако да обезбеди седење за осам људи који се међусобно баве стрелицом. Врх је апстрактни Кс, направљен од два различита дела наглашена дубоком линијом, док је исти апстрактни Кс огледао се на поду са основном структуром. Бијела конструкција је направљена од три различита комада за лако састављање и транспорт. Поред тога, контраст фурнира од тиковине од врха и беле боје за базу изабран је тако да посветли доњи део дајући већи нагласак неправилном облику врха, пружајући тако наговештај за различиту интеракцију корисника.

Оптичка Инсталација

Opx2

Оптичка Инсталација Опк2 је оптичка инсталација која истражује симбиотски однос природе и технологије. Однос у којем обрасци, понављања и ритам описују и природне формације и операције рачунарских процеса. Искључива геометрија инсталације, тренутна непрозирност и / или густина слични су феномену вожње узгајивачким пољем или су објасњени технологијом док се гледа бинарни код. Опк2 гради сложене геометрије и изазива перцепцију волумена и простора.

Одвојиви Уређај За Образовање

Unite 401

Одвојиви Уређај За Образовање Уједините 401: Савршени дуо за образовање. Хајде да разговарамо о тимском раду. С невероватно свестраним дизајном 2 у 1, Уните 401 је идеалан ученички уређај за колаборативна учења у окружењу. Комбинација таблета и нотебоок-а доноси најснажније мобилно решење за образовање, оснажено мгсериес сигурним дизајном по најпаметнијој цени.

Канцеларијски Мали Обим

Conceptual Minimalism

Канцеларијски Мали Обим Дизајн ентеријера је прушен естетском, али не и функционалном минимализму. Простор отвореног плана наглашен је чистим линијама, великим остакљеним отворима који дозвољавају обиље природне дневне светлости, омогућавајући линији и равнини да постану основни структурни и естетски елементи. Недостатак правих углова одредио је потребу за динамичнијим приказом простора, док избор лагане палете боја у комбинацији са материјалном и текстурном разноликошћу омогућава јединство простора и функције. Недовршени бетонски слојеви уздижу се на зидове како би додали контраст између бело-меког и грубо-сивог.

Башта

Tiger Glen Garden

Башта Врт Тигер Глен је башта за размишљање саграђена у новом крилу Џонсоновог музеја уметности. Њу је инспирисала кинеска парабола, под називом Три смеха тиграстог гена, у којој троје људи превладава своје секташке разлике да би пронашло јединство пријатељства. Врт је дизајниран у строгом стилу који се на јапанском назива каресансуи у којем се ствара слика природе с распоредом камења.