Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродајни Дизајн Ентеријера

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Малопродајни Дизајн Ентеријера Клијент тражи креативан дизајн који добро представља бренд. Назив 'Хивеометриц' формиран је од две речи 'кошница' и 'геометријска', што једноставно говори о главном концепту и визуелизује дизајн. Дизајн је инспирисан производом хероја бренда, електричном кухалиштем у облику саћа. Замишљен као накупина саћа, зидних и плафонских карактеристика у уредним финишама, неприметно спајају и преплићу сложене геометријске форме. Линије су осјетљиве и чисте, што резултира углађеним савременим изгледом који симболизује бесконачну машту и креативност.

Концепт Корпоративне Архитектуре

Pharmacy Gate 4D

Концепт Корпоративне Архитектуре Креативни концепт заснован је на комбинацији материјалних и нематеријалних компоненти, које заједно стварају медијску платформу. Средишњу тачку ове платформе карактерише предимензионирана посуда као симбол апстрактног алхемијског пехара изнад којег се пројицира холографски дијаграм плутајућег ДНК ланца. Овај ДНК холограм, који у ствари представља слоган „Обећање за живот“, ротира се полако и сугерира лакоћу живота људског организма без симптома. Ротирајући ДНК холограм не представља само ток живота већ и однос светлости и самог живота.

Календар

Calendar 2014 “Botanical Life”

Календар Ботанички живот је календар који у једном листу истиче прелеп живот биљака. Отворите листу и поставите на базу да уживате у разним биљним скочним прозорима. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Календар

Meet the Chef

Календар Како корпоративни календар може донети више пословања у локалним ресторанима Тајланда у земљи? Шта је са стварањем већег ангажмана са календаром користећи КР Цоде како бисте видели видео записе „Тајног рецепта“ са јелима с потписима 12 локалних тајландских ресторана. Клипови ће бити пренесени на веб локације друштвене мреже ради лакшег дељења. Више прегледа помоћи ће ресторанима да буду познатији и може довести до веће продаје. Као резултат тога, локални индивидуални предузетници могу стајати сами, водећи свој одабрани посао, не морају напустити свој родни град.

Картица За Поруке

Pop-up Message Card “Leaves”

Картица За Поруке Листови су картице са мотивима искочних листова. Осветлите своје поруке експресивним додиром сезонског зеленог. Долази у сету од четири различите картице са четири коверте. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Брош

Chiromancy

Брош Свака особа је јединствена и оригинална. То се види и по обрасцима на нашим прстима. Нацртане линије и знакови наших руку такође су прилично оригинални. Поред тога, свака особа има низ камења, који су им по квалитету блиски или повезани са личним догађајима. Све ове карактеристике дају проматрачу који размишља, толико поучних и атрактивних, што омогућава стварање персонализованог накита на основу ових линија и знакова појединих ствари. Ова врста украса и накита - формира ваш лични уметнички код