Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметничка Инсталација

The Future Sees You

Уметничка Инсталација Будућност вам представља лепоту оптимизма који је пригрлио млада креативна одрасла особа - будући мислиоци, иноватори, дизајнери и уметници вашег света. Динамична визуелна прича, пројицирана кроз 30 прозора на 5 нивоа, очи пламте живописним спектром боја, а понекад изгледа да прате мноштво док с поуздањем гледају у ноћ. Кроз ове очи виде будућност, мислилац, иноватор, дизајнер и уметник: креативци сутра који ће променити свет.

Комерцијални Дизајн Ентеријера

KitKat

Комерцијални Дизајн Ентеријера На иновативан начин представите концепт и целокупни бренд кроз дизајн продавнице, посебно за канадско тржиште и клијентелу Иоркдале-а. Користећи искуство претходних скочних прозора и међународних локација за иновирање и преиспитивање целокупног искуства. Направите ултра-функционалну продавницу која би добро функционисала за веома висок, замршен простор.

Дизајн Ентеријера

Arthurs

Дизајн Ентеријера Савремени северноамерички роштиљ, коктел салон и тераса на крову смештена у Мидтовну у Торонту слави рафинирани класични мени и попустљива пића с потписом. Артхур'с Рестаурант има три различита простора за уживање (трпезарија, бар и кровни поплочани дио) који се истовремено осећају интимно и пространо. Плафон је јединствен по свом дизајну фасадних дрвених плоча са фурниром на дрвету, конструираним да побољшају осмеространи облик просторије и опонашају изглед резаног кристала који виси изнад.

Забавна Кућа За Децу

Fun house

Забавна Кућа За Децу Овај дизајн зграда намењен је деци да уче и играју, што је тотално забавна кућа од супер оца. Дизајнерски комбиновани здрави материјали и сигурносни облици чине прекрасан и занимљив простор. Покушали су да направе угодну и топлу кућу за децу и покушали су да ојачају однос родитељ-дете. Клијент је дизајнеру рекао да постигне 3 циља, а то су: (1) природни и сигурносни материјали, (2) усрећивање дјеце и родитеља и (3) довољно простора за одлагање. Дизајнер је пронашао једноставну и јасну методу за постизање циља, а то је дом, сам почетак дечијег простора.

Унутрашња Кућа

Spirit concentration

Унутрашња Кућа Шта је простор за кућу? Дизајнер верује да дизајн потиче из потребе власника, да душа има простор. Стога је дизајнера симпатични пар управљао њиховом наменом у простору. Оба власника воле материјале и дизајнерска решења у односу на јапанску културу. Како би представили успомене између својих умова, одлучили су да користе разне текстуре од дрва како би створили кућу душе. Сходно томе, направили су 3 консензусна циља ове идеалне куће, а то су били: (1) мирна атмосфера, (2) флексибилни и шармантан јавни простори и (3) удобни и невидљиви приватни простори.

Кућа За Успомену

Memory Transmitting

Кућа За Успомену Ова кућа преноси слике дома дрвеним гредама и слојевитим гомилама беле цигле. Светлост пролази из простора беле цигле око куће, стварајући посебну атмосферу за клијента. Дизајнер користи неколико метода да реши ограничења ове зграде за клима уређаје и складишне просторе. Такође, спојите материјале са сећањем клијента и представите топлу и елегантну естетику кроз структуру, повезујући јединствени стил ове куће.