Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ауто Камера

BlackVue DR650GW-2CH

Ауто Камера БЛацкВуе ДР650ГВ-2ЦХ је надзорна камера надзорне плоче аутомобила једноставног, али софистицираног цилиндричног облика. Монтажа јединице је лака, а захваљујући ротацији од 360 степени, врло је подесива. Близина ветробранског стакла са ветробраном смањује вибрације и одсјаје и омогућава још глађе и стабилније снимање. После детаљног истраживања како би се пронашао савршени геометријски облик који би могао бити складан са карактеристикама, за овај пројекат је изабран цилиндрични облик који је пружио елементе стабилности и прилагодљивости.

хоклица

Tri

хоклица Столица у природној цедровој масиви ради са ЦНЦ машинама, а ручно довршена посебност је да се формира од блока цедра од масивног дрвета, необрађен површине 50 к 50, полиран је ручно брушеним брусним папиром, чинећи мат површину и глатком на додир. Облици и шема боја одређеног цедровог дрвета је да има природно уље које га штити и чини функционалним објектом, а практичним у одржавању мекан дизајн који оплемењује природни материјал уз додатак његовог мириса о којем можете разговарати о дизајнерском сензорном додиру , удобност и мирис.

Ваза

Flower Shaper

Ваза Ова серија ваза резултат је експериментирања са могућностима и ограничењима глине и самостално направљеним 3Д штампачем глине. Глина је мека и флексибилна када је мокра, али постаје тврда и крхка када је сува. После загревања у пећи, глина се претвара у трајан, водоотпоран материјал. Фокус је на стварању занимљивих облика и текстура које су или отежавајуће и дуготрајно коришћење традиционалних метода. Материјал и метода дефинисали су структуру, текстуру и облик. Сви заједно раде на обликовању цвећа. Нису додавани други материјали.

Играчка

Mini Mech

Играчка Инспирисан флексибилном природом модуларних структура, Мини Мецх је колекција провидних блокова који се могу саставити у сложене системе. Сваки блок садржи механичку јединицу. Због универзалног дизајна спојница и магнетних конектора, може се направити безброј различитих комбинација. Овај дизајн истовремено има и образовне и рекреативне сврхе. Његов циљ је развијање снаге стварања и омогућава младим инжењерима да виде стварни механизам сваке јединице појединачно и заједно у систему.

Славина

Aluvia

Славина Алувијин дизајн црпи инспирацију у алувијалној ерозији, обликујући нежне силуете на стијенама кроз време и упорност; баш попут ријечних бочних шљунка, мекоћа и љубазне облине у дизајну ручке заводе корисника без потешкоћа. Пажљиво направљени прелази омогућавају светлости да течно креће по површинама, пружајући тако сваком производу складан изглед.

Сто За Лаптоп

Ultraleggera

Сто За Лаптоп У корисничком животном простору моћи ће да преузме задатак столић за кафу и удовољи потребама постављања, напуштања, имајући у виду бројне предмете; Није дизајниран само за употребу на лаптопу, већ је можда и мање специфичан за коришћење лаптопа; Може омогућити различите положаје сједећих мјеста, а да притом не ограничава покретљивост при кориштењу на кољену; Укратко, кућни намјештај који није намијењен кориштењу на кољенима, али се ипак препоручује у тренуцима у сједећим јединицама, попут сједећих кауча.