Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сензорна Славина

miscea KITCHEN

Сензорна Славина КУХИЊСКИ систем мисцеа је прва кухињска славина за дозирање без течности на више додирних течности. Комбиновањем 2 дозатора и славине у јединствени систем и једноставан за употребу, елиминише потребу за посебним дозаторима око кухињског радног простора. Славина је потпуно без додира и ради максималне хигијене руку и смањује ширење штетних бактерија. У систему се могу користити различити висококвалитетни и ефикасни сапуни, детерџенти и дезинфекциона средства. Одликује се најбржом и најпоузданијом сензорском технологијом доступном на тржишту за прецизне перформансе.

Сензорна Славина

miscea LIGHT

Сензорна Славина Распон светла мисцеа ЛИГХТ сензора који се активирају сензором имају интегрисани дозатор сапуна уграђен директно у славину за практичност и максималне хигијенске користи руку. Користећи брзу и поуздану сензорску технологију, пушта сапун и воду за хигијенско и ергономско искуство прања руку. Уграђени дозатор сапуна активира се када рука корисника пређе преко сектора сапуна. Сапун се тада пушта тек када се рука корисника стави испод излаза сапуна за славину. Вода се може примити интуитивно држећи руке испод излаза за воду.

Аутоматизовани Имиграциони Терминал

CVision MBAS 1

Аутоматизовани Имиграциони Терминал МБАС 1 дизајниран је да пркоси природи безбедносних производа и умањи застрашивање и страх како технолошких, тако и психолошких аспеката. Дизајн изгледа пријатељски са чистим линијама које се неприметно мешају од скенера до екрана. Глас и визуални прикази на екрану воде кориснике који први пут корак по корак пролазе кроз процес имиграције. Јастучић за скенирање отиска прста може се одвојити ради лакшег одржавања или брзе замене. МБАС 1 је јединствен производ који има за циљ да промени начин преласка граница, омогућавајући вишеструку језичку интеракцију и пријатељско недискриминирајуће корисничко искуство.

Блок Ножа

a-maze

Блок Ножа Дизајн блока ножева с лавиринтом жели подједнако подстаћи наша ментална и визуелна чула. Начин на који похрањује и организује ножеве јединствено је инспирисан игром из дјетињства коју сви познајемо. Спајајући естетику и функционалност заједно, лавиринт служи својој сврси и што је још важније гради везу с нама која евоцира емоције радозналости и забаве. Чист у свом облику лавиринт омогућава да се уживимо у својој једноставности која чини много више са мање. Због тога лавиринт ствара аутентичну иновацију производа уз незаборавно корисничко искуство и изглед који треба да се поклапа.

Лустер

Bridal Veil

Лустер Овај уметност - уметнички објекат са упаљеним светлима. Пространа соба са плафоном сложеног профила, попут кумулусних облака. Лустер се уклапа у простор, који глатко тече од предњег зида до плафона. Кристални и бели емајлирани листови у комбинацији са еластичним савијањем танких цеви стварају слику летећег вела над светом. Обиље светлости и златних сјај птица које лете стварају осећај пространости и радости.

Лампа

the Light in the Bubble

Лампа Светло у балону је модерна сијалица у знак сећања на стару жаруљу Едисонове жаруље са жарном нити. Ово је ЛЕД извор светла смештен унутар лима од плексигласа, исечених ласером у облику сијалице. Сијалица је провидна, али када укључите светло, можете видети нит и облик сијалице. Може се користити попут висећег светла или за замену традиционалних сијалица.