Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење Бицикла

Safira Griplight

Осветљење Бицикла САФИРА је инспирисана намером да реши неуредне додатке на управљачу за савремене бициклисте. Интегрисањем предње лампе и показивача правца у дизајн приањања сјајно се постиже циљ. Такође искоришћавањем простора шупље управљачке као кабине за батерије максимално се повећава капацитет електричне енергије. Захваљујући комбинацији хватања, светла бицикла, показивача правца и кабине управљача, САФИРА постаје најкомпактнији и најрелевантнији моћан систем осветљења бицикла.

Осветљење Бицикла

Astra Stylish Bike Lamp

Осветљење Бицикла Астра је једностепена бициклистичка светиљка са револуционарним дизајнираним алуминијумским кућиштем. Астра савршено комбинира тврдо постављање и лагано кућиште у чистом и стилском резултату. Једнострука бочна алуминијумска рука не само да је издржљива, већ и омогућава да Астра лебди на средини управљача што омогућава најшири распон греда. Астра има савршену пресечену линију, греда неће изазивати одсев код људи са друге стране пута. Астра даје бициклу пар сјајних очију да осветле пут.

Колица Са Расхлађеним Сиром

Keza

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран креирао је колица за сир Кеза у 2008. Првенствено алат, ова колица морају такође побудити радозналост гостију. То се постиже стилизираном лакираном дрвеном конструкцијом састављеном на индустријским точковима. Отварањем затварача и распоређивањем његових унутрашњих полица, колица откривају велику презентацијску таблу сазрелих сирева. Користећи ову фазу подршке, конобар може усвојити одговарајући говор тела.

Одвојиви Столови

iLOK

Одвојиви Столови Дизајн Патрицка Саррана одјекује чувену формулу коју је сковао Лоуис Сулливан "Форма прати функцију". У том су духу иЛОК таблице замишљене да дају предност лакоћи, снази и модуларности. Ово је омогућено захваљујући дрвеном композитном материјалу врхова стола, лучном геометријом ногу и структуралним носачима причвршћеним у медено срце. Користећи коси спој за базу, корисни простор се добија испод. Коначно, из дрвета извире топла естетика коју много цијене у финој хранили.

Висећа Светиљка

Snow drop

Висећа Светиљка Снежни пад је плафон и модуларно осветљење. Његова погодност је регулирање његове светлости модулацијом захваљујући систему глатких ременица. Корак по корак, играјући се са протутежом, корисник је у могућности да повећа и смањи светлину. Модулација овог дизајна подсећа на различите фазе цветања снежне падавине од почетка, тетраедром до краја, са четири фрактала трокута. Старинска јантарна сијалица Едисон је убачена у ексклузивну тетраедарску кутију направљену од опалесцентног бијелог плексија када је дизајн затворен.

Ручна Преша

Kwik Set

Ручна Преша Вишенаменска кожна ручна преша је интуитивна, универзално дизајнирана машина која поједностављује животе свакодневних кожних мајстора и максимално искориштава ваш мали простор. Омогућује корисницима да сечу кожни, утиснути / рељефни дизајни и постављају хардвер са 20 плус прилагођених матрица и адаптера. Ова платформа је осмишљена од почетка као производ водећи у класи.