Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књижара

Chongqing Zhongshuge

Књижара Укључујући сјајан пејзаж Цхонгкинга у књижару, дизајнер је створио простор у коме ће се посетиоци осећати као у шармантном Цхонгкингу док читају. Укупно постоји пет врста подручја за читање, а свако је попут земље чуда са карактеристичним особинама. Књижара Цхонгкинг Зхонгсхуге купцима је пружила фантастичније искуство које нису у могућности да стекну путем куповине на мрежи.

Водећа Продавница

Zhuyeqing Green Tea

Водећа Продавница Пијење чаја захтева и повољно окружење и добро расположење. Дизајнер представља мотив облака и планине на начин слободног сликања мастилом, и посеже пар прелепих кинеских пејзажних слика у ограђени простор. Кроз прилагођене носаче функција дизајнер је створио сензорно искуство за потрошаче, што доноси огроман сензуални утицај.

Хотел

Park Zoo

Хотел Ово је без сумње хотел заснован на животињској теми. Међутим, дизајнери нису једноставно креирали низ љупких и грациозних инсталација у облику животиња како би привукли велику пажњу на интензивно конкурентном тржишту. Упућујући простор дубоком љубављу према животињама, дизајнери су хотел претворили у уметничку изложбу, где купци могу да примете и осете стварну ситуацију с којом су угрожене животиње у садашњем тренутку.

Плутајући Спа

Hungarosauna

Плутајући Спа Важан аспект инвестиције је планирање, одрживост и проширивост. Прилагођавање неочекиваним економским ситуацијама. То важи и за пејзажну архитектуру и архитектонске елементе. Комора за лековиту воду, питку бањску воду и базен који пливају на површини језера пружају нови квалитет сауне, која може бити само у Хунгаросауни. Зграда има мостову греду од попречно ламинираног оквира са дрвеним оквиром стуба. На хомоген начин кип у облику дрвета прекривен је изнутра и извана дрвеним површинама попут дебла дрвећа.

Породични Парк

Hangzhou Neobio

Породични Парк На основу оригиналног распореда тржног центра, породични парк Хангзхоу Необио подељен је у четири главне функционалне области, од којих свака има више пратећих простора. Таква подела узела је у обзир старосне групе, интересе и понашање деце, истовремено комбинирајући функције за забаву, образовање и одмор током активности родитеља и детета. Разумна циркулација простора чини га свеобухватним породичним парком који обједињује забавне и образовне активности.

Клуб За Пливање

Loong

Клуб За Пливање Комбинација услуга оријентисаног на услуге са новим пословним облицима је тренд. Дизајнер експериментално интегрише помоћне функције пројекта са главним бизнисом, поново оптимизира главне функције спортског тренинга родитеља и деце и гради пројекат у свеобухватан простор за пливање и спортско образовање, интегришући забаву и забаву.