Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Интерактивна Уметничка Инсталација

Pulse Pavilion

Интерактивна Уметничка Инсталација Пулсе Павилион је интерактивна инсталација која уједињује светлост, боје, покрет и звук у мулти-сензорном доживљају. Са спољашње стране то је једноставна црна кутија, али улазећи у њу, уроњена је у илузију да лед светла, пулсирајући звук и живахна графика стварају заједно. Шарени изложбени идентитет креиран је у духу павиљона, користећи графику са унутрашњости павиљона и прилагођени фонт.

Комерцијална Анимација

Simplest Happiness

Комерцијална Анимација У кинеском зодијаку 2019. је година свиње, па је јен Ц дизајнирао резану свињу и то је казна у „многим врућим филмовима“ на кинеском. Срећни ликови су у складу са сликом канала и срећним осећајима које канал жели да пружи својој публици. Видео је комбинација четири филма филма. Деца која играју могу најбоље показати чисту срећу и надају се да ће публика имати исти осећај док гледа филм.

Промоција Догађаја

Typographic Posters

Промоција Догађаја Типографски плакати су збирка плаката урађених током 2013. и 2015. Овај пројекат укључује експерименталну употребу типографије употребом линија, узорака и изометријске перспективе који стварају јединствено перцепцијско искуство. Сваки од ових постера представља изазов за комуникацију само са употребом врсте. 1. Плакат за прославу 40. годишњице Фелика Белтрана. 2. Плакат за прославу 25. годишњице Института Гесталт. 3. Плакат у знак протеста због несталих 43 ученика у Мексику. 4. Постер за дизајнерску конференцију Пассион & Десигн В. 5. Тринаест звука Јулиана Царилла.

Носива Луксузна Уметност

Animal Instinct

Носива Луксузна Уметност Носиве луксузне уметничке колекције уметника НИЦ-а кипара и уметника драгуља Цхристопхер Росс-а Анимал Инстинцт представља серију комада инспирисаних животиња, ограничених издања које је уметник сам израдио од античког сребра, 24-каратног злата и боемског стакла. Вјешто замагливши границе између умјетности, накита, хауте цоутуре и луксузног дизајна, скулптурални појасеви стварају јединствене, провокативне изјаве које уносе тијелу концепт животињске умјетности. Оснажујући, упечатљиви и оригинални, безвременски извештаји представљају истраживање женског животињског инстинкта у скулптуралном облику.

Дигитална Трансформација

Tigi

Дигитална Трансформација Један од најважнијих модних трендова у фризури спрема се да храбро закорачи у дигиталну релевантност. Преуређењем распона Профессионал дот цом и Тиги Цолор Цопиригхт ауторских права управљало се комбиновањем прилагођених садржаја, креираних од стране уметника, укључивањем савремених фотографа и још увек невиђених дизајнерских израза у дигиталном облику. Фини, али оштри контрасти између технике и заната. Коначно водећи Тиги-јем кроз здрав корак корак по корак у праву дигиталну трансформацију од 0 до 100.

Свест И Рекламна Кампања

O3JECT

Свест И Рекламна Кампања Како ће приватни простор у будућности постати драгоцјен ресурс, растућа потреба за дефинисањем и дизајнирањем ове собе питање је важности у садашњем добу. О3ЈЕЦТ је посвећен производњи и оглашавању простора заштићеном од славине као естетски привлачан подсјетник на непознату будућност. Ручно рађена, затворена и проводљива коцка, изграђена по принципу Фарадаи Цаге-а, утјеловљује иконичну материјализацију наизглед утопијске собе рекламирану кроз свеобухватни дизајн кампање.