Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Носива Луксузна Уметност

Animal Instinct

Носива Луксузна Уметност Носиве луксузне уметничке колекције уметника НИЦ-а кипара и уметника драгуља Цхристопхер Росс-а Анимал Инстинцт представља серију комада инспирисаних животиња, ограничених издања које је уметник сам израдио од античког сребра, 24-каратног злата и боемског стакла. Вјешто замагливши границе између умјетности, накита, хауте цоутуре и луксузног дизајна, скулптурални појасеви стварају јединствене, провокативне изјаве које уносе тијелу концепт животињске умјетности. Оснажујући, упечатљиви и оригинални, безвременски извештаји представљају истраживање женског животињског инстинкта у скулптуралном облику.

Дигитална Трансформација

Tigi

Дигитална Трансформација Један од најважнијих модних трендова у фризури спрема се да храбро закорачи у дигиталну релевантност. Преуређењем распона Профессионал дот цом и Тиги Цолор Цопиригхт ауторских права управљало се комбиновањем прилагођених садржаја, креираних од стране уметника, укључивањем савремених фотографа и још увек невиђених дизајнерских израза у дигиталном облику. Фини, али оштри контрасти између технике и заната. Коначно водећи Тиги-јем кроз здрав корак корак по корак у праву дигиталну трансформацију од 0 до 100.

Свест И Рекламна Кампања

O3JECT

Свест И Рекламна Кампања Како ће приватни простор у будућности постати драгоцјен ресурс, растућа потреба за дефинисањем и дизајнирањем ове собе питање је важности у садашњем добу. О3ЈЕЦТ је посвећен производњи и оглашавању простора заштићеном од славине као естетски привлачан подсјетник на непознату будућност. Ручно рађена, затворена и проводљива коцка, изграђена по принципу Фарадаи Цаге-а, утјеловљује иконичну материјализацију наизглед утопијске собе рекламирану кроз свеобухватни дизајн кампање.

Типографски Пројекат

Reflexio

Типографски Пројекат Експериментални типографски пројекат који комбинује одраз на огледалу са папирним словима исеченим једним од његових осе. Резултат је модуларних композиција које једном фотографијом сугерирају 3Д слике. Пројекат користи магију и визуелну контрадикцију за транзит из дигиталног језика у аналогни свет. Конструкција слова на огледалу ствара нове стварности са рефлексијом, које нису ни истина ни неистина.

Корпоративни Идентитет

Yanolja

Корпоративни Идентитет Ианоља је путничка информативна платформа бр.1 која се зове "Хеј, играјмо се" на Сеулу, на корејском језику. Логотип је осмишљен сан-сериф фонтом како би изразио једноставан, практичан утисак. Употребом малих слова може се добити разиграна и ритмична слика у односу на примену подебљаних великих слова. Простор између сваког слова сагледан је да би се избегла оптичка илузија и повећала читљивост чак и код мале величине логотипа. Пажљиво смо бирали живе и ведре неонске боје и користили смо комплементарне комбинације за пружање изузетно забавних и искачућих слика.

Књига О Пољопривреди

Archives

Књига О Пољопривреди Књига је сврстана у пољопривреду, средства за живот, пољопривреду и страну, пољопривредне финансије и пољопривредну политику. Као категоризирани дизајн, књига више задовољава естетску потражњу људи. Да би се документ могао приближити, дизајниран је комплетан приложени омот књига. Читаоци могу отворити књигу тек након што је подерају. Ова укљученост омогућила је читаоцима да доживе процес отварања датотеке. Штавише, неки стари и лепи симболи пољопривреде попут Сузхоу кода и неке типографије и слике који се користе у појединим годинама. Били су рекомбинација и наведени у корицама књиге.