Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Таблете Са Инфузијом Канабиса

Secret Tarts

Таблете Са Инфузијом Канабиса Амбалажа Сецрет Тарпс израђена је у такозваном модернизованом ретро / винтаге стилу са осећајем старошколских нота, тако да ишчекивање додира мајстора-фармацеута задржи купца из првог погледа, а касније док је детаљно проматрање главних дизајнерских елемената кодирано у холистичка структура која преноси главну маркетиншку тачку: овај производ је развила фармацеутска занатско-професионална компанија и садржи унутрашњу тајну рецептура фармацеутских производа.

Име пројекта : Secret Tarts, Име дизајнера : GarryVeda design Bureau (c), Име клијента : Green Revolution.

Secret Tarts Таблете Са Инфузијом Канабиса

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.