Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Твс Слушалице

PaMu Nano

Твс Слушалице ПаМу Нано развија "невидљиве у уху" слушалице прилагођене младим корисницима и погодне за више сценарија. Дизајн се заснива на оптимизацији података о ушима више од 5.000 корисника, и коначно осигурава да ће већина ушију бити удобна када их носите, чак и када лежите на боку. Површина кућишта за пуњење користи специјалну еластичну тканину да сакрије индикаторско светло кроз интегрисану технологију паковања. Магнетно усисавање олакшава рад. БТ5.0 поједностављује рад док одржава брзу и стабилну везу, а аптКс кодек обезбеђује виши квалитет звука. ИПКС6 Водоотпорност.

Име пројекта : PaMu Nano, Име дизајнера : Xiaolu Cai, Име клијента : Xiamen Padmate Technology Co.,Ltd..

PaMu Nano Твс Слушалице

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.