Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мобилна Апликација

DeafUP

Мобилна Апликација ГлувиУП покреће важност образовања и професионалног искуства за заједницу глувих у Источној Европи. Они стварају окружење у којем се слушачи и глуви студенти могу састати и сарађивати. Заједнички рад ће бити природан начин да се оснаже и мотивишу глуве особе да постану активније, да подигну своје таленте, науче нове вештине, направе разлику.

Торбе

Qwerty Elemental

Торбе Баш као што је еволуција дизајна писаћих машина приказала трансформацију из веома сложеног визуелног облика у чисти, једноставни геометријски облик, Кверти-елемент је отеловљење снаге, симетрије и једноставности. Конструктивни челични делови различитих занатлија одликују се визуелном карактеристиком производа, што торби даје архитектонски изглед. Суштинска особина торбе су два кључа писаћег строја који је сама дизајнирала и саставила дизајнерка.

Колекција Женске Одеће

Macaroni Club

Колекција Женске Одеће Колекција, Мацарони Цлуб, инспирисана је макаронима из средине 18. века повезујући их са данашњим људима овисника о логотипу. Макарони је био израз за мушкарце који су превазишли уобичајене границе моде у Лондону. Они су били манија логотипа из 18. века. Ова колекција има за циљ да покаже снагу логотипа од прошлости до данас и ствара Мацарони Цлуб као бренд, сам по себи. Појединости о дизајну инспирисане су из ношњи Макарони из 1770. године, и тренутног модног тренда са екстремним волуменом и дужином.

Веб Локација

Tailor Made Fragrance

Веб Локација Таилор Маде Фрагранце је настао из искуства италијанске компаније специјализоване за развој и производњу примарне амбалаже за секторе мириса, неге коже, козметике у боји и кућних мириса. Улога Вебгриффе-а била је да подржи пословну стратегију купца дизајнирањем решења које је погодовало информисаности о робној марки и покретању нове пословне јединице која се фокусирала на омогућавање корисницима да креирају њихов јединствени и потпуно прилагођени парфем, што омогућава корак широког процеса индустријског раста и сегментација Б2Б понуде.

Контрола Квалитета Ваздуха

Midea Sensia AQC

Контрола Квалитета Ваздуха Мидеа Сенсиа АКЦ је интелигентни хибрид који интегрише кућну унутрашњост и са елеганцијом и са стилом. Доноси хуманизовану технологију и иновације кроз карактеристике, контролу чишћења температуре и квалитета ваздуха уз осветљење и вазу у декор собе. Добробит долази путем сензорских технологија које могу очитавати околину и одржавати локалну температуру и влажност стабилном, у складу са претходним подешавањем, које је направио МидеаАпп.

Аутономни Мобилни Робот

Pharmy

Аутономни Мобилни Робот Аутономни навигацијски робот за болничку логистику. То је систем услуга за производе који обавља сигурне ефикасне испоруке, смањујући шансе здравственог радника да буде изложен оболијевању, обуздавајући пандемијске болести између болничког особља и пацијената (ЦОВИД-19 или Х1Н1). Дизајн помаже у управљању испорукама у болницама са лаким приступом и сигурношћу, користећи једноставну интеракцију корисника путем пријатељске технологије. Роботске јединице имају могућност да се самостално крећу у затвореном окружењу и синхронизују проток са сличним јединицама, омогућавајући заједнички рад роботског тима.