Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Tako

Лампа Тако (хоботница на јапанском) је столна лампа инспирисана шпанском кухињом. Две основе подсећају на дрвене тањире на којима се служи „пулпо а ла галлега“, док његов облик и еластична трака изазивају бенто, традиционални јапански сандук. Делови су састављени без шрафова, што олакшава састављање. Пакирање у комадима такође смањује трошкове пакирања и складиштења. Спој флексибилног полипропенског сенчила сакривен је иза еластичне траке. Рупе избушене на дну и горњим комадима омогућавају потребни проток ваздуха да не би дошло до прегревања.

Име пројекта : Tako, Име дизајнера : Maurizio Capannesi, Име клијента : .

Tako Лампа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.