Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Огрлица И Минђуше

Ocean Waves

Огрлица И Минђуше Огрлица од океанских валова предиван је комад савременог накита. Темељна инспирација дизајна је оцеан. Пространост, виталност и чистоћа кључни су елементи пројицирани у огрлици. Дизајнер је употријебио добар баланс плаве и бијеле боје да представи визију прскања таласа океана. Ручно је израђен од 18К бијелог злата и обложен дијамантима и плавим сафиром. Огрлица је прилично велика, али нежна. Дизајниран је тако да се уклапа у све облике одијела, али више је погодан да буде упарен са деколтеом који се неће преклапати.

Име пројекта : Ocean Waves, Име дизајнера : Rajashri Parashar, Име клијента : Rajashri Parashar.

Ocean Waves Огрлица И Минђуше

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.