Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Веб Локација

Upstox

Веб Локација Упсток је претходно подружница РКСВ-а била платформа за интернет трговање акцијама. Посебни производи дизајнирани за трговце и лаике један су од најјачих УСП компаније Упсток заједно са његовом платформом за учење о слободној трговини. Читава стратегија и бренд конципирани су током фазе дизајнирања у Лоллипоповом студију. Дубински конкуренти, корисници и истраживање тржишта помогли су у пружању решења која су створила дискретни идентитет веб странице. Дизајни су рађени интерактивно и интуитивно уз употребу прилагођених илустрација, анимација и икона које помажу у разбијању монотоније веб локација заснованих на подацима.

Име пројекта : Upstox, Име дизајнера : Lollypop Design Studio, Име клијента : Upstox.

Upstox Веб Локација

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.