Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Архитектуре Фасада

Cecilip

Дизајн Архитектуре Фасада Дизајн овојнице Цецилип-а усклађен је суперпозицијом хоризонталних елемената који омогућава постизање органског облика који разликује запремину зграде. Сваки модул састоји се од секција линија уписаних у радијусу закривљености која ће се формирати. Комади су користили правоугаоне профиле од елоксираног алуминија сребра ширине 10 цм и дебљине 2 мм и постављени су на композитни алуминијумски панел. Једном када је модул склопљен, предњи део је био обложен нерђајућим челиком величине 22 мм.

Име пројекта : Cecilip, Име дизајнера : Dante Luna, Име клијента : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Дизајн Архитектуре Фасада

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.