Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера Кафе

Quaint and Quirky

Дизајн Ентеријера Кафе Куаинт & Куирки Дессерт Хоусе пројекат је који показује модерну модерну вибру с дашком природе који тачно одражава укусне посластице. Тим жели да створи заиста јединствено место и надахнуће су погледали до птичјег гнезда. Концепт је затим оживео кроз колекцију сједала за сједење које служе као централно обиљежје простора. Живахна структура и боје свих дијелова махуна помажу у стварању осећаја уједначености који спајају тло и мезар, чак и ако амбијенту дају додир привлачења пажње.

Име пројекта : Quaint and Quirky, Име дизајнера : Chaos Design Studio, Име клијента : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Дизајн Ентеријера Кафе

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.