Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дрво Вискија Малбека

La Orden del Libertador

Дрво Вискија Малбека Покушавајући да комбинује различите елементе који се односе на назив производа, дизајн појачава поруку коју предлаже. Преноси узбудљиву и интригантну слику. Илустрација пркосног кондора која приказује крила, означава осећај слободе, спојен са симетричном и сугестивном медаљом, додан позадинској илустрацији са замишљеним пејзажом који уноси поезију у дизајн, ствара идеалну комбинацију за преношење жељене поруке. Трезна палета боја даје ексклузивне карактеристике, а типографска употреба одговара традиционалном и историјском производу.

Име пројекта : La Orden del Libertador, Име дизајнера : Maximiliano Fulquet, Име клијента : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Дрво Вискија Малбека

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.