Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вјешалица За Лептира

Butterfly

Вјешалица За Лептира Вјешалица лептира добила је име по томе што личи на облик летећег лептира. То је минималистички намештај који се може саставити на погодан начин захваљујући дизајну одвојених компоненти. Корисници могу брзо да саставе вешалице голим рукама. Када је неопходно кретати, погодно је превозити након растављања. Инсталација траје само у два корака: 1.постави оба оквира заједно у Кс; и чине да се оквири у облику дијаманта са сваке стране преклапају. 2. провуците дрвени комад кроз преклопљене оквире у облику дијаманта са обе стране да држе оквире

Име пројекта : Butterfly, Име дизајнера : Lu Li, Име клијента : Li Feng.

Butterfly Вјешалица За Лептира

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.