Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметнички Дизајн Инсталација

Kasane no Irome - Piling up Colors

Уметнички Дизајн Инсталација Дизајн инсталације Јапанског плеса. Јапанци су од давнина гомилали боје да би изразили свете ствари. Такође, гомилање папира са квадратним силуетама коришћено је као ствар која представља свету дубину. Накамура Казунобу дизајнирао је простор који мења атмосферу мењајући се у различите боје са таквим квадратним "нагомилавањем" као мотивом. Плоче које лете у ваздуху центрирајуће на плесаче прекривају небо изнад простора позорнице и приказују појаву светлости која пролази кроз простор који се не може видети без плоча.

Име пројекта : Kasane no Irome - Piling up Colors, Име дизајнера : Nakamura Kazunobu, Име клијента : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Уметнички Дизајн Инсталација

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.