Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Задаћа Лампица

Pluto

Задаћа Лампица Плутон задржава фокус чврсто на стилу. Његов компактни, аеродинамични цилиндар краси елегантна ручка над кутном постољем, што олакшава позиционирање са меком, али фокусираном светлошћу са прецизношћу. Његов облик инспирисан је телескопима, али уместо тога, он се фокусира на земљу, уместо на звезде. Направљен 3Д штампањем помоћу пластике на бази кукуруза, јединствен је, не само за индустријске 3Д штампаче, већ је и еколошки прихватљив.

Име пројекта : Pluto, Име дизајнера : Heitor Lobo Campos, Име клијента : Gantri.

Pluto Задаћа Лампица

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.