Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мулти Комерцијални Простор

La Moitie

Мулти Комерцијални Простор Назив пројекта Ла Моитие потиче од француског превода половине, а дизајн на одговарајући начин то одражава баланс који је постигнут између супротстављених елемената: квадрата и круга, светла и мрака. С обзиром на ограничен простор, тим је желео да успостави везу и поделу између два одвојена малопродајна подручја применом две супротне боје. Иако је граница између ружичастог и црног простора јасна, али је исто тако замагљена у различитим перспективама. Спирално степениште, напола ружичасто и пола црно, смештено је у центру продавнице и пружа.

Име пројекта : La Moitie, Име дизајнера : Jump Lee, Име клијента : One Fine Day.

La Moitie Мулти Комерцијални Простор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.