Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Наочаре

Camaro | advanced collection

Наочаре „Напредна колекција | дрво „карактерише гломазније стакла, а дизајн је наглашен наглашеном тродимензионалном композицијом. Нове комбинације дрвета и најфиније ручно брушење значе да је сваки РОЛФ напредни оквир наочара елегантан комад израде.

Минђуше И Прстен

Vivit Collection

Минђуше И Прстен Инспирисана облицима који се налазе у природи, Вивит Цоллецтион ствара занимљиву и знатижељну перцепцију издуженим облицима и коврчавим линијама. Комади Вивит састоје се од савијених лимова од жутог злата од 18 килограма и црним родијумским облогама на спољним странама. Наушнице у облику листа окружују минђуше тако да природни покрети стварају занимљив плес између црног и злата - скривајући се и откривајући жуто злато испод. Синуозност облика и ергономски атрибути ове колекције представљају фасцинантну игру светла, сенки, одсјаја и рефлектора.

Минђуше И Прстен

Mouvant Collection

Минђуше И Прстен Збирка Моувант инспирисана је неким аспектима футуризма, попут идеја динамике и материјализације нематеријалног које је представио италијански уметник Умберто Боцциони. Минђуше и прстен колекције Моувант садрже неколико златних фрагмената различитих величина, заварених на такав начин да се постиже илузија кретања и ствара много различитих облика, зависно од угла који је визуелно приказан.

Прстен

Moon Curve

Прстен Природни свет је у сталном кретању јер балансира између реда и хаоса. Добар дизајн је створен из исте напетости. Његове квалитете снаге, лепоте и динамичности произлазе из уметникове способности да остане отворен за ове супротности током самог чина стварања. Готов комад збир је безброј избора које уметник доноси. Сва мисао и никакав осећај резултират ће укоченим и хладним радом, док сав осећај и никаква контрола дају послу који не успева да се изрази. Преплетање њих двоје биће израз самог плеса живота.

Хаљина

Nyx's Arc

Хаљина Када светлост продире кроз прозоре са финим нивоом, створиће ниво естетске осветљења, осветљења како би људе увео у собу кад је тајновит и миран ум, као Ник са мистериозним и тихим, употребом ламиниране тканине и завртите се да би стегнирали такву интерпретацију лепоте.

Огрлица

Extravaganza

Огрлица Елегантни цоллиер инспирисан руффовима, древним украсима врата који се могу видети на многим прелепим сликама КСВИ и КСВИИ века. Карактерише их модеран и модеран дизајн, поједностављујући типични стил руффова који га покушавају учинити модерним и савременим. Софистицирани ефекат који даје елеганцију кориснику, користећи црне или беле боје омогућава мноштво комбинација модерног и чистог дизајна. Једноделна огрлица, флексибилна и лагана. Не племенити материјал, али импозантног дизајна високог модног дизајна који овај колачић чини не само драгуљем већ и новим украсом каросерије.