Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Аутоматски Соковник

Toromac

Аутоматски Соковник Торомац је посебно дизајниран са својим моћним изгледом да донесе нови начин конзумирања свеже исцеђеног сока од поморанџе. Направљен за максимално вађење сока, намењен је ресторанима, кафетеријама и супермаркетима, а врхунски дизајн омогућава пријатељско искуство пружања укуса, здравља и хигијене. Има иновативан систем који плод сече вертикално и притиска половине ротационим притиском. То значи да се постижу максималне перформансе без стискања или додиривања љуске.

Етикета Пива

Carnetel

Етикета Пива Дизајн пивске етикете у стилу Арт Ноувеау. Етикета пива такође садржи много детаља о поступку припреме пива. Дизајн такође одговара двема различитим боцама. То се може учинити једноставним штампањем дизајна на 100-постотном екрану и 70-постотној величини. Етикета је повезана са базом података, што осигурава да свака боца добије јединствени број пуњења.

Идентитет Марке

BlackDrop

Идентитет Марке Ово је лични пројекат марке и идентитета. БлацкДроп је ланац продавница и бренда који продаје и дистрибуира кафу. БлацкДроп је лични пројекат који је у почетку развијен како би поставио тон и креативни правац за лично самостално креативно пословање. Овај идентитет бренда креиран је са циљем да се Алекс позиционира као поуздан консултант за марку у стартуп заједници. БлацкДроп је кратки, савремени, транспарентни стартуп бренд који има за циљ да постане безвременски, препознатљив, водећи бренд.

Фотографска Серија

U15

Фотографска Серија Пројекат уметника користи карактеристике зграде У15 да би створио повезаност са природним елементима присутним у колективној машти. Користећи грађевинску структуру и њене делове, као и боје и облике, они покушавају да привуку више специфичних локација попут кинеске камене шуме, америчког ђаволског торња, као генеричке природне иконе попут слапова, река и каменитих падина. Да би добили сваку различиту интерпретацију сваке слике, уметници истражују зграду минималистичким приступом, користећи различите углове и перспективе.

Часовник

Argo

Часовник Арго би Гравитхин је часовник чији је дизајн инспирисан секстантом. Садржи угравирано двоструко бирање, доступно у двије нијансе, Дубоко плаво и Црно море, у част митских авантура брода Арго. Срце му куца захваљујући швицарском кварту Ронда 705, док сафирно стакло и чврсти брушени челик од 316Л пружају још већи отпор. Такође је отпоран на воду 5АТМ. Сат је доступан у три различите футроле (златна, сребрна и црна), двије нијансе за бирање (Дееп Блуе и Блацк Сеа) и шест модела ремена, у два различита материјала.

Дизајн Ентеријера

Eataly

Дизајн Ентеријера Еатали Торонто прилагођен је нијансама нашег растућег града и осмишљен је да побољша и повећа друштвене размене путем универзалног катализатора сјајне италијанске хране. Једино се уклапа у то да су традиционална и дуготрајна „пасађа“ инспирација за дизајн Еатали Торонта. Овим безвременским ритуалом Италијани свако вече излазе на главну улицу и пијацу, како би се шетали и дружили и повремено заустављали у баровима и продавницама. Ова серија искустава захтева нову, интимну уличну скалу на Блоору и Беју.