Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Rocking Zebra

Играчка Деца воле ову фришко љуљајућу играчку, а савремени изглед, симпатична графика и природно дрво су праве привлачне очи у модерном дому. Изазов дизајна укључивао је задржавање суштинског карактера класичне играчке хеирлоом, уз коришћење напредних техника и модуларног система конструкције како би се омогућили будући додатни типови животиња уз минималне измене делова. Упаковани производ је такође морао да буде компактан и испод 10 килограма за директне интернетске канале продаје. Коришћење ламината за штампање по мери је први, што резултира савршеним распоредом боја / дезена на потпуно отпорној на огреботине

Намештај За Кућни Сто

Marken Desk

Намештај За Кућни Сто Визуелно лаган осећај овог елегантног, а опет јаког стола враћа нас у скандинавску школу дизајна. Непријатан облик ногу, начин на који се наслањају на предњи део готово попут госпарствене гесте поздрава, подсећа нас на силоуету племенитог човека са шеширом који поздравља даму. Радни сто нас поздравља да га користимо. Облик ладица, попут засебних удова стола, својим осећајем за обешање и персонализованим погледом испред, скенира собу попут будних очију.

Барска Столица

Barcycling Chair

Барска Столица Барциклирање је барска столица која је дизајнирана спортским тематским просторима. Привлачи пажњу сликом динамике на столици у бару, захваљујући седлу бицикла и педали за бицикле. Стварање костура од полиуретана и горњег дела седишта прекривеног ручним шивањем коже . Док мекоћа полиуретанске, природне коже и квалитета шава симболизирају трајност. Као што је стандардна столица у бару такав положај стопала не може се променити, барциклирање омогућава променљиво седење уз држање папучица на разним локацијама. То омогућава дуже и угодније држање седење.

Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Јединствени и разиграни промотивни календар развијен и произведен за портал портала гоо користи текстуре папира и даје мисао функционалности. Ово издање за 2013. годину је организатор календар и распореда, уврштено у једно место са простором за писање током вишегодишњих планова и дневних распореда. Папир је изабран густ и квалитетан папир за календар и јефтин папир који је управо прави за белешке за организатора распореда, а контраст који је створен уклапа се у дизајн календар. Додата карактеристика организатора за попуњавање распореда га чини савршеним као календар корисничког стола.

Трпезаријска Столица

'A' Back Windsor

Трпезаријска Столица Чврсто тврдо дрво, традиционална столарија и савремене машине ажурирају фину Виндсор столицу. Предње ноге пролазе кроз седиште да би постале краљев стуб, а задње ноге до гребена. Помоћу триангулације овај снажни дизајн усклађује силе компресије и напетости до максималног визуелног и физичког ефекта. Млечна боја или бистра уља одржавају одрживу традицију Виндсор столица.

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке

Twins

Трансформабилне Столице За Кафу И Лежаљке Концепт стола за близанце Твинс је једноставан. Шупљи стол за кафу чува унутра два пуна дрвена седишта. Десна и лева површина стола су заправо поклопци који се могу извући из главног дела стола како би се омогућило вађење седишта. Седишта имају склопиве ноге које треба закренути да би столица била исправна. Једном када су столица или обе столице ван, поклопци се враћају према столу. Кад су столице напољу, стол такође делује као огроман преграда за одлагање.