Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
6280.цх Цоворкинг Хуб

Novex Coworking

6280.цх Цоворкинг Хуб Постављен међу планинама и језерима у живописној централној Швајцарској, 6280.цх цоворкинг хуб је одговор на растућу потребу за флексибилним и приступачним радним простором у руралним подручјима Швајцарске. Нуди локалним фрееланцерима и малим предузећима савремени радни простор са ентеријером који црпе инспирацију из места буколике локације и одају почаст својој индустријској прошлости, истовремено чврсто прихватајући природу радног века 21. века.

Дизајн Канцеларије

Sberbank

Дизајн Канцеларије Сложеност овог пројекта била је дизајнирање агилног радног места огромне величине у веома ограниченом временском оквиру и да физичке и емоционалне потребе уредских корисника увек буду у средишту дизајна. С новим дизајном канцеларије, Сбербанк је поставила прве кораке ка модернизацији концепта свог радног места. Нови дизајн канцеларије омогућава запосленима да извршавају своје задатке у најприкладнијем радном окружењу и успоставља потпуно нови архитектонски идентитет за водећу финансијску институцију у Русији и Источној Европи.

Канцеларија

HB Reavis London

Канцеларија Дизајнирано према ИВБИ-овом ВЕЛЛ Буилдинг Стандарду, седиште ХБ Реавис УК има за циљ промовисање рада заснованог на пројекту, који подстиче разбијање силоса у департманима и чини рад преко различитих тимова једноставнијим и приступачнијим. Слиједећи ВЕЛЛ Буилдинг Стандард, дизајн радног мјеста је такођер намијењен рјешавању здравствених проблема повезаних са модерним уредима, као што су недостатак мобилности, лоше освјетљење, лош квалитет зрака, ограничен избор хране и стрес.

Кућа За Одмор

Chapel on the Hill

Кућа За Одмор Након што је напуштена више од 40 година, пропадана методистичка капела на северу Енглеске претворена је у дом за самосталан боравак за 7 особа. Архитекти су задржали првобитне карактеристике - високи готски прозори и главна дворана за састанке - претварајући капелу у складан и удобан простор преплављен дневном светлошћу. Ова зграда из 19. века смештена је у сеоском селу у Енглеској са панорамским погледом на брда и прелепу природу.

Канцеларија

Blossom

Канцеларија Иако је то канцеларијски простор, користи одважну комбинацију различитих материјала, а зелена структура садње даје осећај перспективе током дана. Дизајнер пружа само простор, а виталност простора и даље зависи од власника, користећи снагу природе и јединствени стил дизајнера! Канцеларија више није једна функција, дизајн је разноликији, па ће се користити у великом и отвореном простору за стварање различитих могућности између људи и околине.

Канцеларија

Dunyue

Канцеларија Током процеса разговора, дизајнери пуштају дизајн не само просторну поделу унутрашњости, већ и везу града / простора / људи заједно, тако да се окружење и простор са малим кључевима не сукобљавају у граду, а дан је скривена фасада на улици, ноћ. Тада постаје стаклени лигхтбок у граду.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.