Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан

Xin Ming Yuen

Ресторан Улаз је парада контрастних материјала, структура и боја. Рецепција представља простор мирног комфора. Повољни узорци наилазе на разигране украсе. Иза је динамично подручје шанка у контексту одмора. Традиционална кинеска карактеризирана светила Хуи са узорком додаје осећај футуризма. Пролаз кроз деликатно украшен кровни класер је трпезаријски простор. Украшен цветним, карбонским сликама риба, рељефним витрајима и ормарима древног биља Баи Зи визуелно је путовање кроз време и културне реликвије у моди.

Малопродајни Простор

Portugal Vineyards

Малопродајни Простор Концептна продавница Португала Винеиардс прва је физичка продавница за интернет компанију која се бави производњом вина. Смештена поред седишта компаније, окренута ка улици и заузима 90м2, продавница се састоји од отвореног плана лишеног преграда. Унутрашњост је заслепљујуће бијела и минимални простор с кружном циркулацијом - бијело платно за португалско вино које може засјати и бити изложено. Полице су исклесане уза зидове у односу на винске терасе, на 360 степени и импресивно малопродајно искуство без шалтера.

Уметност

Metamorphosis

Уметност Локација се налази у индустријској регији Кеихин у предграђу Токија. Димовање стално дима из димњака тешких индустријских фабрика може приказати негативну слику попут загађења и материјализма. Међутим, фотографије су усредсређене на различите аспекте фабрика које приказују његову функционалну лепоту. Током дана, цеви и конструкције стварају геометријске узорке са линијама и текстурама, а скала на протраћеним објектима ствара ваздух достојанства. Ноћу се објекти мењају у мистериозну космичку тврђаву као у научно-фантастичним филмовима 80-их.

Социјала И Слободно Време

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Социјала И Слободно Време Хоризонталне и вертикалне линије се пресијецају једна на другу како би формирале мрежу. Свака мрежа је комуникациона платформа која је и извор концепта дизајна вискија. У погледу уштеде енергије и заштите животне средине, дизајнер је користио ЛЕД жаруље које штеде енергију широм шанка. Како би се одржао квалитет ваздуха у шанку, дизајн прихвата прозоре са сјевера на југ, који могу осигурати пролазак природног зрака.

Изложбени Простор

City Heart

Изложбени Простор Од градске архитектуре до индекса да би се разумела и одмерила равнотежа дизајна, израз града сажет у простору у три угла, кроз урбану изградњу и развој да би се промовисала предузећа, град и перспектива људи за промену града и урбаних карактеристика и урбаног климатско савијање у замену да би изразио дизајнерско разумевање града, више види прошлост града да види његову будућност.

Столна Лампа

Oplamp

Столна Лампа Опламп се састоји од керамичког тела и подлоге од пуног дрвета на коју је постављен ЛЕД извор светлости. Захваљујући свом облику, добијеном фузијом три конуса, тело Опламп-а може се ротирати у три карактеристична положаја што ствара различите типове светла: високу столну лампу са амбијенталном светлошћу, ниску столну лампу са амбијенталном светлошћу или две спољне светлости. Свака конфигурација конуса лампе омогућава бар једном снопу светлости природну интеракцију са околним архитектонским поставкама. Опламп је дизајниран и потпуно израђен у Италији.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.