Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Суво Паковање Чаја

SARISTI

Суво Паковање Чаја Дизајн је цилиндрична посуда живих боја. Иновативна и осветљујућа употреба боја и облика ствара хармоничан дизајн који одражава САРИСТИ-јеве биљне инфузије. Оно што разликује наш дизајн је наша способност да дамо модеран преокрет сувој амбалажи чаја. Животиње које се користе у паковању представљају осећања и стања која људи често доживљавају. На пример, птице фламинго представљају љубав, медвед Панда опуштање.

Паковање Маслиновог Уља

Ionia

Паковање Маслиновог Уља Како су стари Грци некада сликали и дизајнирали сваку амфору (посуду) за маслиново уље одвојено, одлучили су да то учине и данас! Оживели су и применили ову древну уметност и традицију, у савременој модерној производњи где свака од 2000 произведених боца има различите обрасце. Свака бочица је индивидуално дизајнирана. То је јединствени линеарни дизајн, инспирисан древним грчким узорцима са модерним додиром који слави винтаге наслеђе маслиновог уља. То није зачарани круг; то је права креативна линија у развоју. Свака производна линија креира 2000 различитих дизајна.

Брендирање

1869 Principe Real

Брендирање 1869 Принципе Реал је пансион који се налази у најмодернијем месту у Лисабону - Принципе Реал. Мадонна је управо купила кућу у овом кварту. Овај Б&Б налази се у старој палати из 1869. године, задржавајући стари шарм помешан са савременим ентеријером, дајући му луксузан изглед и осећај. Ово брендирање било је потребно да би се ове вредности уградиле у његов логотип и апликације бренда како би одражавале филозофију овог јединственог смештаја. Резултат је логотип који комбинира класичан фонт, подсећајући на старе бројеве врата, са модерном типографијом и детаљем стилизоване иконе кревета у Л Реалу.

Резиденција

Panorama Villa

Резиденција Алудирајући на структуру типичног села Мани, концепт је замишљен као низ појединачних фрагмената камена који се врте око атријума, улаза и животних простора. Груби томови резиденције отварају дијалог са њиховим природним окружењем, док ритам њихових отварања или осигурава приватност или позива на панорамски поглед на хоризонт, градећи директно искуство узастопних и разноликих наратива. Вила се налази у насељу Наварино Ресиденцес, колекцији луксузних вила у приватном власништву у срцу одмаралишта Наварино Дунес.

Дизајн Амбалаже Од Баварског Пива

AEcht Nuernberger Kellerbier

Дизајн Амбалаже Од Баварског Пива У средњовековно доба, локалне пиваре су остариле своје пиво у преко 600 година старим подрумима исеченим у стенама испод замка Нирнберг. Поштујући ову историју, паковање „АЕцхт Нуернбергер Келлербиер“ даје аутентичан поглед у прошлост. На етикети пива приказан је ручни цртеж замка који седи на камењу и дрвена бачва у подруму, уоквирена фонтовима у стилу винтаге. Печатна етикета са заштитним знаком компаније "Свети Маурицијус" и круном од плуте бакарне боје преносе мајсторство и поверење.

Продајни Центар

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Продајни Центар Дизајн комбинује народ североистока са благошћу и грациозношћу Југа како би омогућио живот пун инклузије. Паметан дизајн и компактан распоред проширују унутрашњу архитектуру. Дизајнер користи једноставне и међународне дизајнерске вештине са чистим елементима и обичним материјалима, који чине простор природним, лежерним и јединственим. Дизајн је продајни центар са 600 квадратних метара, чији је циљ дизајнирање модерног оријенталног продајног центра, чинећи срце становника тихим и одбацити буку споља. Будите спори и уживајте у лепотном животу.