Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Ring Watch

Сат Ринг Ринг представља максимално поједностављење традиционалног ручног сата уклањањем бројева и руку у корист ова два прстена. Овај минималистички дизајн пружа чист и једноставан изглед који се савршено уклапа у естетику сата који привлачи пажњу. Круна са потписом и даље пружа ефикасно средство за промену сата док његов скривени е-инк екран показује живописне траке боја са изузетном дефиницијом, на крају одржавајући аналогни аспект уз истовремено пружање дужег трајања батерије.

Градска Клупа

Eternity

Градска Клупа Две седеће клупе направљене од течног камена. Две робусне јединице пружају удобан и пријатан доживљај седења, а истовремено воде рачуна о стабилности система. Завршеци клупе постављени су на такав начин да неутралише и најмањи покрет. То је клупа која поштује постојећу инфраструктуру урбаног окружења. Уведена је једноставна инсталација на лицу места. Сидришта више нема, само испустите и заборавите. Пазите, вечност је близу. Ох да.

Изложбени Дизајн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбени Дизајн Мултимедијална изложба била је посвећена 20. годишњици поновног увођења националног новца. Сврха изложбе била је представити оквир тројства на којем је почивао уметнички пројекат, а то су новчанице и новчићи, аутори - 40 изванредних латвијских уметника различитих креативних жанрова - и њихова уметничка дела. Концепт изложбе потиче од графита или олова који је средишња осовина оловке, уобичајено оруђе за уметнике. Графитна конструкција послужила је као централни дизајнерски елемент изложбе.

Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модул је користан тромесечни календар са појединачним комадима који се могу комбиновати као три модула за слагање у облику коцке, тако да их можете слободно саставити по вашој жељи. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Апликације За Часовнике

genuse

Апликације За Часовнике Тритиме, Фортиме, Тимегрид, Тиминус, Тимецхарт, Тименине су серије апликација за часовнике специјално измишљене за уређај Ватцх. Апликације су оригиналног, једноставног и естетског дизајна, од будућег етничког, преко сци-фи стила до дигиталног пословања. Сва графика сатова доступна је у 9 боја - одговара колекцији боја Ватцх сам. Сада је одличан тренутак за нови начин приказивања, читања и разумевања нашег времена. ввв.генусе.еу