Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода За Ладице, Столице И Столове

Ludovico Office

Комода За Ладице, Столице И Столове Као и код главног намештаја Лудовицо, и ова канцеларијска верзија обвиоулсија има исти принцип који треба да сакријете пуну столицу у фиоци, а да столица не буде примећена и виђена као део главног намештаја. Већина ће помислити да су столице још пар ладица. Тек кад се повучемо натраг, видимо столицу која буквално излази из тако препуног простора испуњеног ладицама. Инспирација је у великој мери потекла од посете Питтамиглиовој касти и свим њеним симболичким, скривеним порукама, као и скривеним и неочекиваним вратима или пуним собама.

Колекција Сатних Површина

TTMM (after time)

Колекција Сатних Површина ттмм представља колекцију апликација за сат, дизајнирану за паметне сатове са црно-белим екранима од 144 × 168 пиксела као што су Пеббле и Креиос. Овде ћете пронаћи 15 модела једноставних, елегантних и естетских апликација за сат. Будући да су направљени од чисте енергије, више личе на духове него на стварне ствари. Ови су сатови најекономичнији и еколошки најпријатнији који су икада постојали.

Магазин

Going/Coming

Магазин На основу идеје о одласцима и доласцима, овај часопис за часопис подијељен је у два дијела: Одлазак / долазак. Идете о европским градовима, искуствима путовања и саветима за одлазак у иностранство. У свако издање садржи пасош славне личности. Пасош „Републике путника“ има личне податке о тој особи и њихов разговор. Долазим само због идеје да се најбоље од путовања враћа кући. Говори о украшавању дома, кувању, активностима с породицом и члановима да боље уживамо у свом дому.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар ЗОО је комплет за израду папира за израду шест животиња, а свака служи као двомјесечни календар. Имајте забавну годину са својим „малим зоолошким вртом“! Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Намештај Који Се Трансформише

Ludovico

Намештај Који Се Трансформише Начин на који штеди простор је прилично оригиналан, с двије столице потпуно скривене унутар ладице. Када се ставите у главни намештај, не схватате да су, изгледа, ладице заправо две одвојене столице. Такође можете да имате стол који се може користити као радни сто када се извади из главне конструкције. Главна се структура састоји од четири ладице и претинца непосредно изнад горње ладице у коју можете похранити много ствари. Главни материјал кориштен за овај намештај, беигн еуцалиптус фингерјоинт, је еколошки прихватљив, невероватно отпоран, тврд и има веома јаку визуелну привлачност.

Апликација За Сат

Dominus plus

Апликација За Сат Доминус плус на оригиналан начин изражава вријеме. Као тачкице на домино комадима представљају три групе тачака: сате, десетине минута и минута. Доба дана може се очитати из боје тачака: зелена за АМ; жуто за ПМ. Апликација садржи тајмер, будилицу и звоњаве. Све функције се могу навигирати додиром дискретних угаоних тачака. Имао је оригиналан и уметнички дизајн који представља стварно лице 21. века. Дизајниран је у прелепој симбиози са футролама Аппле-ових преносних уређаја. Има једноставан интерфејс са само неколико потребних речи да би се њиме управљало.