Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Slabs House

Стамбена Кућа Кућа плоча била је дизајнирана за склапање грађевинских материјала, комбинујући дрво, бетон и челик. Дизајн је истовремено хипер модеран, а опет дискретан. Огромни прозори су непосредна жаришна тачка, али заштићени су од временских услова и погледа на улицу бетонским плочама. Вртови имају велику некретнину у објекту, како на приземљу тако и на првом спрату, омогућавајући становницима да се осећају повезани са природом док комуницирају са имањем, стварајући јединствен проток док се креће од улаза у стамбене просторе.

Кућа

VH Green

Кућа Кућа је зелено проширена и у планарним и у стереоскопским размерама, што ствара добро окружење и за становнике и за град. У сунчаној азијској регији, Бреезе Солеил користећи ово зелено је врло ефикасан начин размишљања. Не може се добити само функција сунцобрана током лета, већ и заштита приватности, избегавање ефекта буке и ефекта хлађења аутоматским наводњавањем.

Црква

Mary Help of Christian Church

Црква С обзиром на ширење католичке заједнице и све већи број туриста на острву Самуи, Сураттхани. Екстеријер цркве хришћанске цркве Марије Помоћ дизајниран је у комбинованом облику руке која се моле, угаона крила и зраке Светог Духа. Унутрашњи простор, сигурност као у мајчиној материци. Коришћењем дуге и уске светлосне празнине и велике лагане изолационе конструкције, бетонско крило које пролази кроз свјетлосну празнину изграђено је да створи сенку која се стално мења с временом, а истовремено задржава комфорну унутрашњост. Смањите симболичну декорацију и употребу природног материјала као понизни душевни мир док молите.

Стамбена Кућа

Abstract House

Стамбена Кућа Резиденција користи модерну естетику задржавајући централно двориште, што евоцира традиционалну кувајтску праксу у изградњи кућа. Овде је резиденција дозвољена да призна и прошлост и садашњост, без сукоба. Водена карактеристика на корацима главних врата се извлачи према ван, стакло од пода до плафона помаже да се простори отворе више отворе, омогућавајући корисницима да без напора пролазе између споља и изнутра, прошлости и садашњости.

Ресторан

Chuans Kitchen II

Ресторан Цхуан'с Китцхен ИИ, која као медијум узима и црно земљано посуђе Сицхуан Иингјинга и минирани земљани материјал из градње метроа, експериментални је ресторан изграђен на основу савременог експеримента традиционалне народне уметности. Пробијајући границу материјала и истражујући савремени облик традиционалне народне уметности, Инфинити Минд је извадио заптивке одбачене након испаљивања Иингјингове црне керамичке посуде и искористио их као главни украсни елемент у Цхуановој кухињи ИИ.

Кафе

Hunters Roots

Кафе Одговарајући на савремену модерну, чисту естетику, створен је ентеријер инспирисан дрвеним гајбама воћа коришћеним у апстрактном облику. Сандуци испуњавају просторе, стварајући потопни, готово пећински скулптурални облик, а опет онај који је произведен од једноставних и правих геометријских облика. Резултат је чисто и контролисано просторно искуство. Паметан дизајн такође максимизира ограничени простор претварајући практичне уређаје у декоративне карактеристике. Осветљења, ормарићи и полице доприносе дизајнерском концепту и скулптуралном визуалу.