Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Обнова Пристаништа

Dongmen Wharf

Обнова Пристаништа Помор Донгмен је тисућљетна стара ријека у мајчинској ријеци Цхенгду. Због последњег круга обнове старог града, то подручје је у основи срушено и обновљено. Пројекат је представити славну историјску слику кроз интервенцију уметности и нове технологије на градском културном локалитету који је у основи нестао и активирати и поново уложити дуго успавану градску инфраструктуру у јавно градско добро.

Хотел

Aoxin Holiday

Хотел Хотел се налази у Лузхоуу, провинцији Сицхуан, граду који је добро познат по свом вину, чији дизајн је инспирисан локалном винском пећином, простором који изазива снажну жељу за истраживањем. Лоби је реконструкција природне пећине чија сродна визуална повезаност проширује концепт пећине и локалне урбане текстуре на интерни хотел, стварајући тако карактеристичан културни носилац. Цијенимо осјећај путника током боравка у хотелу, а такођер се надамо да ће се текстура материјала као и створена атмосфера уочити на дубљем нивоу.

Стамбена Кућа

Soulful

Стамбена Кућа Читав простор заснован је на смирености. Све боје позадине су светла, сива, бела, итд. Да бисте уравнотежили простор, у простору се појављују неке јако засићене боје и слојевите текстуре, попут тамно црвене, попут јастука с јединственим отисцима, као што су неки текстурирани метални украси. . Они постају раскошне боје у фоајеу, истовремено додајући одговарајућу топлину простору.

Дизајн Ентеријера Малопродајног Простора

Studds

Дизајн Ентеријера Малопродајног Простора Студдс Аццессориес Лтд је произвођач кацига и додатака за два котача. Кациге за студдсе традиционално су се продавале у продајним мјестима више марки. Отуда је постојала потреба да се створи идентитет бренда који је заслужио. Д'арт је конципирао продавницу, нудећи иновативне додирне тачке попут виртуелне стварности производа, интерактивне таблице са додирним екраном и кациге за дезинфекцију кацига итд. Проучава трговину кацига и додатака, привукао је значајан број купаца, водећи малопродајно путовање купаца до следећег нивоа.

Дизајн Ентеријера Кафе

Quaint and Quirky

Дизајн Ентеријера Кафе Куаинт & Куирки Дессерт Хоусе пројекат је који показује модерну модерну вибру с дашком природе који тачно одражава укусне посластице. Тим жели да створи заиста јединствено место и надахнуће су погледали до птичјег гнезда. Концепт је затим оживео кроз колекцију сједала за сједење које служе као централно обиљежје простора. Живахна структура и боје свих дијелова махуна помажу у стварању осећаја уједначености који спајају тло и мезар, чак и ако амбијенту дају додир привлачења пажње.

Дизајн Ентеријера Кафе

& Dough

Дизајн Ентеријера Кафе Клијент је са седиштем у Јапану са продавницама робних марки од 1.300 крафни, а Доугх је бренд кафића који је новоразвијен и прва је продавница која је отворила свечано отварање. Издвојили смо снагу коју наш клијент може да пружи и одразили смо их на дизајн. Искориштавајући снагу нашег клијента, једна од првих карактеристичних карактеристика овог кафића је однос шалтера за куповину и кухиње. Постављањем зида и прозора уравнотеженог крила, наш клијент је добар у овом начину рада, учиниће да клијенти несметано течу.