Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбене Јединице

The Square

Стамбене Јединице Идеја дизајна била је проучити архитектонске односе између различитих облика који се компонују ради стварања попут покретних јединица. Пројекат се састоји од 6 јединица, од којих свака садржи 2 контејнера за фиксирање једна преко друге, формирајући масу облика Л, ове јединице у облику слова Л. фиксиране су у преклапајућим позицијама стварајући празнине и чврстоћу да дају осећај покрета и обезбеде довољно дневне светлости и добру вентилацију Животна средина. Главни циљ дизајнирања био је стварање мале куће за оне који ноћ проводе на улици без куће или склоништа.

Кинески Ресторан

Ben Ran

Кинески Ресторан Бен Ран је уметнички складан кинески ресторан који се налази у луксузном хотелу, Вангохх Еминент, Малезија. Дизајнер примењује интровертиране и сажето технике оријенталног стила како би створио прави укус, културу и душу ресторана. То је симбол менталне јасноће, напустите успешан и постигнете природан и једноставан повратак првобитном уму. Унутрашњост је природна и незахтевна. Користећи древни концепт такође синхроност са именом ресторана Бен Ран, што значи оригинал и природа. Ресторан отприлике 4088 квадратних метара.

Енергетско Активирање Брзих Мостова

Solar Skywalks

Енергетско Активирање Брзих Мостова Светске метрополе - попут Пекинга - имају велики број мостова који обилазе прометне артерије. Они су често непривлачни, умањујући укупни урбани утисак. Идеја дизајнера за облагање носача мостова естетским, фотонапонским фотонапонским модулама и њихово претварање у атрактивна градска места није само одржива, већ ствара скулптуралну разноликост која постаје привлачна за очи у градском пејзажу. Станице за пуњење е-аутомобила или Е-бицикла испод брви користе соларну енергију директно на лицу мјеста.

Фризерски Салон

Vibrant

Фризерски Салон Ухвативши суштину ботаничке слике, створен је небески врт по целом пролазу, одмах поздравља госте да се купају испод, одлазећи од гомиле, дочекујући их из улаза. Завиривши даље у простор, сужени изглед се протеже према горе с детаљним златним додирима. Ботаничке метафоре и даље се живо изражавају у соби, замењујући буку буке која долази са улица, и овде постаје тајна башта.

Приватни Боравак

City Point

Приватни Боравак Дизајнер је инспирацију потражио у урбаном пејзажу. Сценографија ужурбан урбани простор је на тај начин 'проширио' на животни простор, пројект је окарактерисао Метрополитан темом. Тамне боје су биле истакнуте светлошћу како би се створили сјајни визуелни ефекти и атмосфера. Усвајањем мозаика, слика и дигиталних отисака на високим зградама утисак модерног града унесен је у унутрашњост. Дизајнер је уложио велики напор у просторно планирање, посебно усмерен на функционалност. Исход је био модеран и луксузан дом који је био довољно простран да прими 7 људи.

Атријум

Sberbank Headquarters

Атријум Швајцарски уред за архитектуру Еволутион Десигн у партнерству с руским архитектонским студијом Т + Т арцхитецтс дизајнирао је пространи мултифункционални атријум у новом корпоративном сједишту Сбербанке у Москви. Дневна светлост преплавила је атријум и разноврсне просторе за цоворкинг и кафић, а суспендована сала за састанке у облику дијаманта била је средишња тачка унутрашњег дворишта. Огледала огледала, застакљена унутрашња фасада и употреба биљака додају осећај пространости и континуитета.