Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Програм Дизајнерских Догађаја

Russian Design Pavilion

Програм Дизајнерских Догађаја изложбе, дизајнерски конкурси, радионице, едукативно савјетовање и издавачки пројекти са циљем промоције руских дизајнера и брендова у иностранству. Наше активности подстичу руске дизајнере да усаврше своја знања и вештине кроз међународне пројекте и помогну им да разумеју своју улогу у дизајнерској заједници, како да промовишу и учине своје производе конкурентним и стварају истинске иновације.

Кр Наљепница Кода

Marketplace on the Move

Кр Наљепница Кода Нови начин продаје аутомобила свуда! Само на ввв.крунгсриаутомаркетплаце.цом где можете објавити како бисте продали свој аутомобил, а ми ћемо произвести КР Цоде Стицкер на основу јединствене веб адресе вашег аутомобила, а одабрани дизајн налепница доставља се на ваше место, тако да можете налепити налепницу на свој аутомобил! !! За купца, само скенирајте КР код који видите на паркиралишту продавца у робним кућама, кафићима, зградама итд. Приступите детаљима аутомобила одмах. Назовите продавца и проверите. Сви се изненада догађају на месту где сте обоје !!!

Алат За Образовање И Обуку

Corporate Mandala

Алат За Образовање И Обуку Корпоративна мандала је потпуно ново средство за образовање и обуку. То је иновативна и јединствена интеграција древног мандала и корпоративног идентитета дизајнирана да побољша рад у тиму и укупне пословне перформансе. Штавише, то је нови елемент корпоративног идентитета компаније. Корпоративна мандала је групна активност за тим или индивидуална активност за менаџера. Дизајниран је посебно за одређену компанију и обојен је од стране тима или појединца на слободно и интуитивно начин, при чему свако може одабрати било коју боју или поље.

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова

Prisma

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова Присма је дизајнирана за неинвазивно тестирање материјала у најекстремнијим окружењима. То је први детектор који је уградио напредне снимке у стварном времену и 3Д скенирање, што пролажење тумачења чини много лакшим, смањујући време техничара на лицу места. Са практично неуништивим кућиштем и јединственим вишеструким начинима прегледа, Присма може покрити све апликације за тестирање, од нафтовода до ваздухопловних компоненти. То је први детектор са интегралним снимањем података и аутоматским генерисањем ПДФ извештаја. Бежично и Етхернет повезивање омогућују лако надоградњу или дијагностику јединице.

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде

Purelab Chorus

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде Пурелаб Цхорус је први модуларни систем за прочишћавање воде дизајниран да прилагоди индивидуалним лабораторијским потребама и простору. Испоручује све нивое пречишћене воде, пружајући скалабилно, флексибилно и прилагођено решење. Модуларни елементи могу се дистрибуирати у лабораторији или се међусобно повезивати у јединственом формату торња, чиме се минимализује системски отисак. Хаптичке контроле нуде веома подесиве стопе протока дозирања, док ореол светлости указује на статус збора. Нова технологија чини Цхорус најнапреднијим расположивим системом, смањујући утицај на животну средину и текуће трошкове.

Лустер

Bridal Veil

Лустер Овај уметност - уметнички објекат са упаљеним светлима. Пространа соба са плафоном сложеног профила, попут кумулусних облака. Лустер се уклапа у простор, који глатко тече од предњег зида до плафона. Кристални и бели емајлирани листови у комбинацији са еластичним савијањем танких цеви стварају слику летећег вела над светом. Обиље светлости и златних сјај птица које лете стварају осећај пространости и радости.