Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Погон За Тестирање Вина

Grapevine House

Погон За Тестирање Вина Кућица винове лозе у облику апстрактног грожђа, о којем се готово слободно прича о винограду. Његов главни носиви елемент који је генерисан дигитално направљеним колоном представља омаж старој коренини винове лозе. Прозор куће Грапевине непрекидно је отворен у свим смјеровима и омогућава непосредан пејзажни доживљај винограда. На овај начин треба омогућити визуелно побољшање укуса свих вина за тестирање.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплет за производњу папира Фарм је лако саставити. Није потребно лепљење или маказе. Склопите постављањем делова исте ознаке. Свака животиња ће имати двомјесечни календар. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Вишеслојни Систем Зидних Завеса

GLASSWAVE

Вишеслојни Систем Зидних Завеса ГЛАССВАВЕ мултиаксиални систем завеса омогућава отварање врата већој флексибилности у дизајнирању стаклених зидова за масовну производњу. Овај нови концепт у зидовима завеса заснован је на принципу вертикалних шкољки са цилиндричним, а не правоугаоним профилима. Овај дефинитивно иновативан приступ значи да се могу створити структуре са вишесмјерним везама, повећавајући десет пута могуће геометријске комбинације у монтажи стаклених зидова. ГЛАССВАВЕ је систем малих успона намењен тржишту карактеристичних зграда са три или мање спратова (величанствене дворане, салони, атријуми итд.)

Малопродајни Дизајн Ентеријера

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Малопродајни Дизајн Ентеријера Клијент тражи креативан дизајн који добро представља бренд. Назив 'Хивеометриц' формиран је од две речи 'кошница' и 'геометријска', што једноставно говори о главном концепту и визуелизује дизајн. Дизајн је инспирисан производом хероја бренда, електричном кухалиштем у облику саћа. Замишљен као накупина саћа, зидних и плафонских карактеристика у уредним финишама, неприметно спајају и преплићу сложене геометријске форме. Линије су осјетљиве и чисте, што резултира углађеним савременим изгледом који симболизује бесконачну машту и креативност.

Концепт Корпоративне Архитектуре

Pharmacy Gate 4D

Концепт Корпоративне Архитектуре Креативни концепт заснован је на комбинацији материјалних и нематеријалних компоненти, које заједно стварају медијску платформу. Средишњу тачку ове платформе карактерише предимензионирана посуда као симбол апстрактног алхемијског пехара изнад којег се пројицира холографски дијаграм плутајућег ДНК ланца. Овај ДНК холограм, који у ствари представља слоган „Обећање за живот“, ротира се полако и сугерира лакоћу живота људског организма без симптома. Ротирајући ДНК холограм не представља само ток живота већ и однос светлости и самог живота.

Календар

Calendar 2014 “Botanical Life”

Календар Ботанички живот је календар који у једном листу истиче прелеп живот биљака. Отворите листу и поставите на базу да уживате у разним биљним скочним прозорима. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.