Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Парк Клупа

Nessie

Парк Клупа Овај пројекат заснован је на концептној идеји „Дроп & Форгет“, односно лакој инсталацији на градилишту са минималним трошковима инсталације у односу на постојеће инфра-структуре урбаног окружења. Чврста бетонска течна форма, пажљиво избалансирана, ствара загрљају и удобан доживљај седења.

Наочаре

Camaro | advanced collection

Наочаре „Напредна колекција | дрво „карактерише гломазније стакла, а дизајн је наглашен наглашеном тродимензионалном композицијом. Нове комбинације дрвета и најфиније ручно брушење значе да је сваки РОЛФ напредни оквир наочара елегантан комад израде.

Амбалажа

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Амбалажа КРИСТАЛ вода представља богати луксуз и добробит у боци. Садржи алкалну пХ вредност од 8 до 8,8 и јединствени минерални састав, вода КРИСТАЛ долази у иконичној четвртастој прозирној бочици с призмом која подсећа на пенећи кристал и не угрожава квалитет и чистоћу. Лого марке КРИСТАЛ суптилно је истакнут на боци, наглашавајући додатни додир луксузног искуства. Поред визуелног утицаја боце, ПЕТ и стаклене боце у квадратном облику могу се рециклирати, што оптимизира простор за паковање и материјале, чиме се смањује укупни отисак угљеника.

Хи-Фи Грамофон

Calliope

Хи-Фи Грамофон Крајњи циљ окретног стола Хи-Фи је да поново створи најчишће и незагађене звукове; ова суштина звука је и крај и концепт овог дизајна. Овај улепшени створени производ је скулптура звука која репродукује звук. Као грамофон је један од најбоље доступних Хи-Фи грамофона који је доступан, а овај неуспоредиви перформанс је назначен и појачан својим јединственим обликом и аспектима дизајна; спајање форме и функције у духовној унији ради утјеловљења грамофона Цаллиопе.

Минђуше И Прстен

Vivit Collection

Минђуше И Прстен Инспирисана облицима који се налазе у природи, Вивит Цоллецтион ствара занимљиву и знатижељну перцепцију издуженим облицима и коврчавим линијама. Комади Вивит састоје се од савијених лимова од жутог злата од 18 килограма и црним родијумским облогама на спољним странама. Наушнице у облику листа окружују минђуше тако да природни покрети стварају занимљив плес између црног и злата - скривајући се и откривајући жуто злато испод. Синуозност облика и ергономски атрибути ове колекције представљају фасцинантну игру светла, сенки, одсјаја и рефлектора.

Умиваоник

Vortex

Умиваоник Циљ вртлог дизајна је пронаћи нови облик који ће утицати на проток воде у умиваоницима како би се повећала њихова ефикасност, допринело њиховом корисничком искуству и побољшало њихове естетске и семиотичке квалитете. Резултат је метафора, изведена из идеализованог вртлог облика који означава одвод и проток воде који визуелно означавају цео објекат као функционалан умиваоник. Овај облик у комбинацији са славином води воду ка спиралном путу који омогућава истој количини воде да прекрива више земље што резултира смањеном потрошњом воде за чишћење.