Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Павиљон

Big Aplysia

Павиљон У процесу урбаног развоја неизбежно је да ће настати иста изграђена средина. Традиционалне зграде такође могу изгледати сиво и повучено. Појава пејзажне архитектуре посебног облика омекшава однос људи у архитектонском простору, постаје место за разгледање и активира виталност.

Кухињски Додаци

KITCHEN TRAIN

Кухињски Додаци Кориштење различитих стилова кухињских инструмената ствара неуредно окружење за кухање поред визуелне сметње. Стављајући га укратко, покушао сам да направим обједињен сет ових популарних кухињских додатака који се обично користе у свим кућама. Овај дизајн је инспирисан креативношћу. "Уједињени облик" и "пријатан изглед" две су његове карактеристике. Штавише, тржиште ће га дочекати због свог иновативног изгледа. Ово ће бити прилика за произвођача и купца да се 6 посуђа купује у једном паковању.

Аутоматизовани Имиграциони Терминал

CVision MBAS 2

Аутоматизовани Имиграциони Терминал МБАС 2 дизајниран је да пркоси природи безбедносних производа и умањи застрашивање и страх како технолошких тако и психолошких аспеката. Његов дизајн реинтерпретира познате елементе кућног рачунара како би пружио пријатан изглед сеоским грађанима око границе са Тајландом. Глас и визуални прикази на екрану воде кориснике први пут корак по корак. Двослојни тон на плочи за штампање прста јасно означава зоне скенирања. МБАС 2 је јединствен производ који има за циљ да промени начин на који прелазимо границе, омогућавајући више језика и пријатељско недискриминирајуће корисничко искуство.

Излог

From The Future

Излог Изложба производа: У изложбеном салону изложени су обућа и спортска опрема која је произведена технологијом убризгавања. Место, изгледа као произведено са пресовањем калупа за бризгање. У начину производње места, комади намештаја као да су повезани са произведеним у калупу за убризгавање како би се створила целина. Грубе траке за шивење на стропу ублажавају сву технолошку визуелност.

Столица

SERENAD

Столица Поштујем све врсте столица. По мом мишљењу једна од најважнијих, класичних и специјалних ствари у дизајнирању ентеријера је столица. Идеја о столици Серенад долази од лабуда на води који се окренуо и ставио јој лице међу крила. Можда је блистава и глатка површина столице Серенад са другачијим и посебним дизајном направљена само за врло посебна и јединствена места.

Фотеља

The Monroe Chair

Фотеља Упечатљива елеганција, једноставност идеје, комфорне, дизајниране с обзиром на одрживост. Монрое фотеља је покушај драстичног поједностављења производног процеса који се односи на израду фотеља. Искориштава потенцијал ЦНЦ технологија да у више наврата изрезују плоснати елемент из МДФ-а, ови елементи се затим прекривају око централне осе како би обликовали комплексно закривљену фотељу. Задња нога постепено се поставља у наслон наслона, а наслон за руку у предњу ногу, стварајући изразиту естетику у потпуности дефинисану једноставношћу производног процеса.