Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постер

CELLS

Постер 19. јула 2017. године, ПИИ је саградио малу зграду у Мелбоурну у Аустралији. То је мали дворац састављен од 761 компоненте, а назвали су га "ћелијама". Чворови су дизајнирани као ручно окренути навој тенон и равни тенон, који је сумиран као "Еаст Тенон & амп; Вест Мортисе & куот ;. Пронаћи ћете њихове производе, укључујући променљиве полице, полице за проучавање и обућу итд., А сви су растављени и поново састављени у организам. А тада ћете осјетити њихову жељу да слободно расту.

Дизајн Ентеријера Хотела

Stories Container

Дизајн Ентеријера Хотела Контејнер превози терет до места. Хотел нуди места за одмор за путнике. Пролазно почивалиште је оно што им је заједничко. Зато „контејнер“ користите као концепт хотела. Хотел није само почивалиште, већ и простор са личношћу. Свака соба има свој израз и личност. Зато направите осам различитих апартмана: Стабилна кућа није само почивалиште, већ и опскрбна станица за ваш дух.

Дизајн Ентеријера Канцеларије

Yuli Design Studio

Дизајн Ентеријера Канцеларије На улицама увек има превише неуредних натписних табли у вертикалним, хоризонталним и бочним правцима који блокирају право архитектонско обликовање. Ово тражи да размотрите како да редефинишете табле са знаковима како бисте побољшали и надоградили ефекте које доносе такви украсни предмети на отвореном. Тачка дизајна ентеријера је да се декомпонује претходни распоред. Уводи се природно осветљење. Поткровље је изграђено од повишеног простора. Тамо где су степенице измењене. Променом места где су степенице пресечене време вертикалних покрета. То ствара нову могућност изван старих граница.

Фризерски Салон

Taipei Eros

Фризерски Салон Фризерски салони се заснивају на геометрији црне, беле и сиве боје. Гестови сечења косе преводе се у гомилање скулптуралних ентитета. Трокутасти мотив обликује функционалне коцке и равни од плафона до пода под дејством слагања, сечења и шивања. Светлосне шипке уграђене у разводне линије доприносе бројним светлосним појасевима, који служе као допунска расвета током решавања стања спуштеног плафона. Они се протежу и меандрирају одразом великог огледала, слободно се премећући између равнина и тродимензионалности.

Приватни Врт

Ryad

Приватни Врт Изазов се састојао у модернизацији старе сеоске куће и претвара је у царство мира и тишине, свеобухватно радећи и на архитектонским и пејзажним областима. Фасада је обновљена, извршени су грађевински радови на плочницима и изграђен је базен и потпорни зидови, стварајући нове ковачке жељезаре за лукове, зидове и ограде. Вртларство, наводњавање и резервоар, као и громобрани, намештај и прибор такође су свеобухватно изостављени.

Кафе И Ресторан

Roble

Кафе И Ресторан Идеја о његовом дизајну преузета је из америчких одрезака и димњака, а као резултат истраживачког тима прве фазе, истраживачки тим је одлучио да користи дрво и кожу тамних боја као што су црна и зелена, заједно са златом и ружом злато је узето са топлом и лаганом луксузном светлошћу. Карактеристике дизајна су 6 великих висећих лустера који се састоје од 1200 ручно рађених анодизираних челика. Као и шанком од 9 метара, прекривен кишобраном од 275 центиметара који се састоји од прелепих и различитих боца, без икаквог ослонца покрива шанк.